Redactia.ro
Home » Monden » Cum a început povestea de dragoste dintre Mirela Oprișor, sau Aspirina, și regizorul serialului „Las Fierbinți”

Cum a început povestea de dragoste dintre Mirela Oprișor, sau Aspirina, și regizorul serialului „Las Fierbinți”

Mirela Oprișor, o figură pe care orice român o recunoaște cu ușurință, este numele din spatele celebrului personajul Aspirina. Cu toate că este nelipsită de pe micile ecrane, „Las fierbinți” fiind unul dintre cele mai vizionare seriale din România, actrița a dat dovadă de multă modestie atunci când a venit vorba de viața sa personală. A vorbit recent despre rolul care a făcut-o celebră, dar și despre bărbatul lângă care a cunoscut succesul și fericirea.

În timp ce personajul Aspirina nu se bucură de noroc pe plan sentimental, ba chiar este o femeie destul de controversată în „Las Fierbinți”, nu putem spune același lucru despre Mirela Oprișor. Serialul care a făcut-o cunoscută de-o țară întreagă nu i-a adus doar succesul în carieră, ci și marea dragoste. Actrița este căsătorită cu Mimi Brănescu, regizorul producției de la Pro TV, iar povestea lor a început încă de când erau în băncile facultății.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu s-au cunoscut în prima zi de facultate

Soarta parcă i-a vrut împreună pe Mirela și pe Mimișor, căci s-au cunoscut chiar în ziua admiterii pentru UNATC. Una dintre probe a fost recitarea unei poezii, iar actrița l-a ales chiar pe cel care avea să-i devină soț. Au început apoi să se vadă din ce în ce mai des, iar din prietenia lor s-a născut o poveste de dragoste tinerească. Chiar dacă ulterior viața avea să-i despartă și să-i readucă împreună, actrița își amintește în detaliu primele momente pe care le-a petrecut alături de soțul săi.

„Mi-au zis: uite, ăștia sunt băieții care dau la facultate anul acesta, alege-ți pe unul și du-te și spune-i o poezie sau monolog ce ai tu, de parcă el ar fi în armată și tu spui…Pe cine crezi că am ales? Pe Mimișor (Mimi Brănescu). Apoi m-am întâlnit cu el în gangul facultății și zic: băi, eu ți-am zis ție astăzi o poezie. L-am agățat cum ar veni. Apoi am zis să bem o cafea și așa a început totul.

Cred că nici n-am văzut pe cine am tras, pentru că sunt mioapă. Adică, vai nu pot să spun că l-am ales pe cel mai frumos… Da eu așa i-am spus: Mimi, te-am văzut frumos și pe tine te-am ales. L-am văzut mai curățel, l-am luat pe Mimișor și i-am zis o poveste. Așa am intrat la facultate și am fost colegi” a mai povestit”, a relatat aceasta pentru Andi Moisescu.

La 8 ani după despărțire, s-au reîntâlnit și s-au căsătorit

În acel punct al vieții, legătura dintre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu nu avea să dureze prea mult. Erau tineri, dornici să experimenteze și să se descopere, așa că în cele din urmă s-au despărțit. Timp de 8 ani au stat separați, fără să se gândească că sufletul lor pereche este mai aproape decât s-ar aștepta.

Soarta i-a readus însă împreună, sau mai exact serialul „Las Fierbinți”, pe care Mimi Brănescu îl regizează. După ce a obținut rolul Aspirinei, Mirela s-a revăzut cu iubitul său din facultate și a știut că viața i se va schimba. S-au căsătorit în cel mai scurt timp, iar acum au împreună o familie minunată.

“Ne-am reîntâlnit după 8 ani și cred că ne căsătoream a doua zi. Ne-am trăit și noi viața, ne-am văzut de treabă, apoi ne-am reîntâlnit și am întemeiat o familie”, a mai adăugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: