Redactia.ro
Home » Știri » Cum a încercat mama lui Vlad să-i asigure condiții mai bune în arest fiului recidivist: «Eu voi face să dureze procesul ăsta!»

Cum a încercat mama lui Vlad să-i asigure condiții mai bune în arest fiului recidivist: «Eu voi face să dureze procesul ăsta!»

vlad pascu

Vlad Pascu a curmat viața a două persoane după ce s-a urcat la volanul unei mașini de colecție, deși se afla sub influența unui cocktail de substanțe interzise. Judecătorii au decis să-l aresteze preventiv timp de 30 de zile, iar Vlad Pascu își așteaptă sentința definitivă în spatele gratiilor. Cu toate că s-a vehiculat că mama sa l-a abandonat și nu l-a vizitat în în închisoare, se pare că femeia încerca să pună la cale un plan minuțios prin care fiul său să obțină cea mai mică pedeapsă și să aibă parte de condiții decente în timpul în care se află în spatele gratiilor.

Cum a încercat mama lui Vlad să-i asigure condiții mai bune în arest fiului recidivist

În timp ce Vlad se afla în spatele gratiilor, mama acestuia i-a telefonat pentru a-l asigura că va face tot posibilul pentru a-i spăla imaginea în fața presei și a întregii țări. Miruna Pascu i-a dezvăluit fiului cum a vorbit cu mai multe persoane importante și i-a povestit care sunt pași prin care va reuși să se reabiliteze.

Stenogramele conversației dintre Miruna Pascu și fiul său au fost făcute publice, iar conținutul lor este unul pur și simplu uimitor. Femeia își asigură fiul că va beneficia de condiții decente în penitenciar și îl asigură că va reuși să scape basma curată dacă procesul este tergiversat și se întinde pe o perioadă cât mai lungă de timp.

„Nu. Nu. Nu. Va dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este „must” pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentința definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce… la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini”, i-a spus Miruna Pascu fiului său, atunci când i-a telefonat în închisoare.

Mama lui Vlad Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

„Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar… Apropo de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută din penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică, decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare”, i-a spus Miruna Pascu fiului.

Magistrații au decis ca mama lui Vlad Pascu să petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv. Ea este acuzată de faptul că ar fi încercat să șantașeze mai multe persoane din dosar pentru a-și scăpa fiul de pedeapsă. Discuții dintre mama lui Vlad și o martoră din dosar a fost făcută publică și este în mod clar cum Miruna încerca să o convingă pe aceasta să nu se deplaseze la audieri. În plus, două tinere din anturajul lui Vlad Pascu au afirmat că cea care îi procura acestuia pastilele analgezice puternice era chiar mama acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: