Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a încercat o femeie să scape definitiv de soțul ei. Bărbatul a montat camere de supraveghere pentru a o demasca

Cum a încercat o femeie să scape definitiv de soțul ei. Bărbatul a montat camere de supraveghere pentru a o demasca

GALERIE FOTO (2)

Un doctor din California a montat camere de supraveghere ascunse pentru a-și demasca soția. Femeia a vrut să scape definitiv de partenerul ei de viață, așa că s-a gândit să-l otrăvească. Medicul a realizat acest lucru, așa că a făcut orice ca să arate tuturor cu cine s-a căsătorit.

Cum a încercat o femeie să scape definitiv de soțul ei

Dr. Yue „Emily” Yu a ajuns pe mâinile autorităților, fiind arestată de poliția din California, după ce soțul ei, Dr. Jack Chen, le-a trimis probe video în care se poate observa clar cum încearcă să îl otrăvească, scrie FoxNews. Radiologul a susținut faptul că are probe video în care se poate vedea cum partenera lui de viață îi tot pune o anumită substanță în mâncare și băutură. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul ar fi suferit probleme de sănătate.

Se pare că soția lui i-ar fi umplut băuturile cu substanțe chimice de uz casnic de mai multe ori, fapt care i-a provocat acestuia leziuni destul de grave. „Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi cu Drano, o soluţie de curăţare a chiuvetei”, scrie în cererea lui Chen pentru obţinerea ordinului de restricție.

Drano este un produs chimic de curățare a scurgerilor de marcă pe care guvernul SUA îl descrie ca fiind „foarte periculos” dacă este ingerat, inhalat sau pus în contact cu pielea sau ochii.

„Am surprins trei ocazii separate în care toarnă Draino luat de sub chiuveta din bucătărie și îl pune în limonada mea”, a scris el într-o petiție adresată instanței.

Doctorul s-a confruntat cu probleme de sănătate

Doctorul a lua decizia de a monta camera video, fiind suspicios în privința soției lui. Acesta a sesizat în luna martie „un gust chimic” în limonadă și a fost diagnosticat cu ulcere, gastrită și esofagită. Cei doi erau căsătoriți din 2012 și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Medicul susține că atât soția, cât și soacra lui obișnuiau să-l izoleze pe el, dar și pe copii de restul lumii sau familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini