Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a încercat un turist american să agațe o bucureșteancă! IMAGINI virale – VIDEO

Cum a încercat un turist american să agațe o bucureșteancă! IMAGINI virale – VIDEO

turist

Un turist american, aflat de luni bune în România, a devenit viral pe TikTok, unde postează videoclipuri în care promovează țara noastră.

Turist american, fermecat de România

Tânârul este un vlogger cunoscut, cu peste 17.000 de urmăritori pe TikTok, unde își spune @oopsimovedagain (Oops, I moved again!, traducere Ups, m-am mutat din nou).

Americanul mărturisește că „am plecat din cea mai bogată țară din lume, America, pentru a veni în România. Motivul nu este legat de bani. S-au împlinit 2 ani de când am plecat din Statele Unite ale Americii și cu cât vizitem mai mult România, cu atât mai mult mă simt tot mai distant de țara mea”.

Acesta le prezintă urmăritorilor săi de pe TikTok locuri frumoase din România, dar şi diferite situaţii de viaţă. Aflat în el le-a arătat internauţilor cum a a „agățat” o româncă la semafor.

A agățat o femeie la semafor

Acesta a reuşit s-o convingă să iasă cu ea urmând patru pași:

Pasul numărul 1: s-a prezentat ca fiind pentru prima dată în Bucureşti.

Pasul numărul 2: a rugat-o pe tânără să îi arate împrejurimile.

Pasul numărul 3: zâmbetul cuceritor.

Pasul numărul 4: a plecat cu fata…

„Ţara asta este destul de ciudată. Sunt pe străzile din România şi nu sunt femei frumose. Unde sunt acele frumuseţi…

-Bună… Scuză-mă…

-Este prima mea seară în România. Ai vrea să îmi arăţi împrejurimile?

-Este prima ta seara?

-Da! Doar ce am ajuns în România.

-Păi… ar trebui să fie ultima… Hai cu mine. Eşti pregătit?”, este dialogul celor doi.

@oopsimovedagain Why they keep finding me 🌶🥵😍🇷🇴? #romania #engineer #romaniangirl #exploring #freedom #oopsimovedagain ♬ Velvet and Grace – Orchestra Heinz Kiessling & Various Artists

„Trăiesc ca un rege în România!”

Românii sunt speriați de creșterea prețurilor din ultima perioadă, dar nu și el. Vloggerul a rămas șocat de cât de ieftină e viața în România și compară Mamaia Nord cu Miami Beach și Saint Tropez. Acesta le-a arătat urmăritorilor săi cum a reușit să-și cumpere cu 266 de lei, adică 45 de dolari, somon file, fructe de mare, legume, ceapă, ton, cereale pentru micul dejun, avocado, caise, castraveți,pepene roșu, roșii, apă, ulei spaniol, ciuperci, condimente, cartofi dulci, lapte de migdale, foietaj cu spanac și mere.

Americanul spune că a avut parte de o surpriză și după ce a luat masa la un restaurant din Baia Mare. Acesta şi-a comandat mai multe produse pentru care a plătit o sumă extrem de mică. Din spusele sale, în SUA cu 50 de lei putea să comande doar un cappuccino. În schimb, în România lucrurile stau total diferit din perspectiva sa.

„Ce poţi să îţi cumperi cu 50 de lei? În SUA poţi să îţi cumperi un cappuccino cu această sumă. În schimb, în România poţi să îţi cumperi un suc de portocale, o cană de ceai, un sandwich, două prăjituri. Toate acestea cu doar 30 de lei. Ceea ce înseamnă că din 50 de lei poţi să păstrezi în portofelul tău 20 de lei. Regret enorm că am trăit în SUA şi nu în România.”, a spus turistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: