Redactia.ro
Home » Monden » Cum a îndrăznit să apară pe stradă vedeta? Paparazzi au surprins mai mult decât trebuia

Cum a îndrăznit să apară pe stradă vedeta? Paparazzi au surprins mai mult decât trebuia

GALERIE FOTO (6) ChloeFerry

Bianca Drăgușan a Angliei” a ieșit la plimbare într-o ținută ce a stârnit multe controverse. Chloe Ferry, cum este cunoscută de englezi are un trup de invidiat și știe cum să îl pună în evidență. După mai multe operații estetice, tânăra nu mai are inhibiții.

Ținuta în care a apărut Chloe este la limita decenței. Imagini fără perdea

Tânăra în vârstă de 25 de ani, a devenit cunoscută prin apariția în reality-show-urile din Anglia. Chiar dacă era încă lumină afară, vedeta nu a ținut cont de nimic. A apărut într-o pereche de colanți transparenți și un top ce a încins imaginația fanilor.

Deșii fani sunt obișnuiți cu aparițile ei pe de rețelele sociale, nu s-au putut abține să nu îi atragă atenția vedetei pentru alegerea vestimentară. Cei mai mulți o judecau pentru modul în care a apărut în plină zi.

“Chloe, tu ești o fată așa drăguță, totuși să te îmbraci în mijlocul zilei în așa ceva nu este deloc potrivit. Dă senzația greșită că ești nesigură și că vrei să atragi atenția bărbaților. Nu e nevoie să te expui așa de tare. Oamenii te iubesc pentru ceea ce ești, nu e nevoie să te îmbraci așa că să atragi atenția”, i-a scris o admiratoare.

“Pentru ieșit în club, da! Dar să ieși așa prin oraș, cu familii cu copii în zonă… cam mult! Sigur vei produce accidente în trafic cu așa ținută!”, i-a mai scris cineva.

Când a început transformarea tineri. Câte operații estetice are

Chloe nu a avut mereu un trup de invidiat. În urmă cu un an a luat decizia de a-și schimba viața. Din cauza mai multor replici dure, tânara a slăbit 13 kilograme, iar vizitele la medicul estetician au devenit o obișnuință.

“Eu sunt o persoană puternică, dar să te trezești în fiecare zi cu comentarii de genul “Ești grasă!”, “Ar trebui să îi pui silicoane” nu îți face bine și începi să crezi că oamenii ăștia au dreptate – trebuie să îmi pun silicoane, trebuie să slăbesc. Voiam o reparație rapidă, așa că am apelat la operații estetice, crezând că aceste comentarii negative vor dispărea peste noapte. Departe de adevăr! Au devenit și mai multe”, a mărturisit vedeta.

Chiar dacă a apelat la nenumărate operații estetice, tânăra și-a dat seama că sportul și dieta este cea mai bună soluție pentru a se menține. Chloe a postat o imagine cu transformarea să și astfel le-a închis gura răutăcioșilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: