Redactia.ro
Home » Știri » Cum a izbucnit incendiul de la Constanţa. S-a văzut tot pe camerele de supraveghere. VIDEO

Cum a izbucnit incendiul de la Constanţa. S-a văzut tot pe camerele de supraveghere. VIDEO

Cum a izbucnit incendiul de la Constanța? Au apărut imagini surprinse de o cameră de supraveghere din apropierea imobilului care ar putea da răspunsul la această întrebare. Oamenii legii iau în calcul o nouă ipoteză.

Au apărut imagini surprinse pe camerele de supraveghere cu momentul izbucnirii incendiului devastator de la Constanța. Acum anchetatorii iau în calcul ca focul să fi fost provocat intenționat.

Cum a izbucnit incendiul de la Constanţa. S-a văzut tot pe camerele de supraveghere

În imaginile surprinse înainte de incendiul de la Constanța se vede cum doi tineri trec prin zonă chiar înainte să izbucnească flăcările violente care au cuprins imobilul. Inițial s-a crezut că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la o mașină. Însă din imaginile furnizate de locatarii unui alt bloc, se vede cum tinerii se află în zona parcării subterane.

La scurt timp, se pare că se produce o explozie, apoi se declanșează incendiul violent. Totul s-a petrecut în jurul orei 1 dimineața. Este și ora la care a fost dată și alarma la 112.

Cei doi tineri au fost filmaţi de o cameră de supraveghere atunci când intră în parcarea subterană, iar după numai câteva secunde se produce o explozie.

În scurt timp, cei doi sunt văzuţi în timp ce fug din parcarea subterană a blocului şi se fac nevăzuţi. Blocul a fost distrus de focul violent. Un număr de 37 de maşini au ars în totalitate în urma incendiului.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută acum pe cei doi tineri filmaţi de camera de supraveghere.

Incendiu în Constanța: 9 pacienți la spital

Potrivit informațiilor de la ISU Constanța, 5 adulți, 4 bărbați și o femeie, au fost transportați la spitalul modular militar instalat pe Stadionul Portul, iar o femeie cu un copil au fost duși într-un cămin al Direcției Generale de Asistență Socială.

Doar unul dintre pacienți ar fi rămas internat în spital, potrivit presei locale. Victima ar fi intubată, dar în stare stabilă.

”35 apartmente afectate de flacără. Primaria a identificat un bloc cu 23 de apartamente disponibile în caz de nevoie. Un incendiu a izbucnit joi dimineața în parcarea unui bloc din Constanța. 250 de persoane au fost evacuate. 37 de mașini au suferit avarii, din care 25 aflate în parcare. Parcarea nu avea autorizație de securitate la incendiu”, a anunțat ISU Constanța.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: