Redactia.ro
Home » Sport » Cum a petrecut Bănel Nicoliță de ziua lui! A avut două motive de sărbătoare

Cum a petrecut Bănel Nicoliță de ziua lui! A avut două motive de sărbătoare

Bănel Nicoliță a împlinit de curând 37 de ani, iar ziua lui a petrecut-o cu cele mai dragi persoane din viața fostului fotbalist. Mai mult, a avut două motive de sărbătoare!

Se știe despre Bănel Nicoliță că a trecut prin adevărate drame în ultimii ani, fiind plecat din România multă vreme. Părăsit de soție, s-a speculat inclusiv faptul că Bănel ar fi fugit din țară chiar de teama interlopilor.

Divorțat de fosta sa soție, Cristina, Bănel Nicoliță își trăiește acum viața pe cont propriu. Fostul favorit al lui Gigi Becali de la FCSB a pierdut o avere după ce și-a investit toți banii la echipa de fotbal din satul său natal, CS Făurei. Așa au început problemele pentru el.

Lucrurile par să se îndrepte acum, mai ales că a revenit în România și are aproape cele mai dragi două ființe din viața sa!

Cum a petrecut Bănel Nicoliță de ziua lui! A avut două motive de sărbătoare

În alte vremuri dădea petreceri cu prietenii, acum totul este altfel. De ziua lui, Bănel Nicoliță a avut chiar două motive să sărbătorească, alături de cele două fiice ale sale!

„Muțumesc frumos pentru urare! Pe lângă ziua mea de naștere, mai este și ziua de nume a fetiței mele, Amalia Ioana. Azi petrec alături de fetele mele la un centru de echitație”, a spus Bănel Nicoliță, pentru Wowbiz.ro.

Din mariajul cu Cristina, Bănel Nicoliță are două fiice, pe Amalia și Natalia, care au rămas în grija mamei lor. Revenit în țară, fotbalistul le poate vizita acum oricând.

 

Drama lui Bănel Nicoliță: „Parcă eram cel mai mare criminal”

Bănel Nicoliţă a avut probleme în ultimul timp. Divorţul de soţie a lăsat urme adânci pentru fostul fotbalist care a performat la FCSB și St. Etienne.

Și dacă nu a confirmat faptul că ar fi fost hăituit de interlopi din cauza unor datorii din trecut, Bănel recunoaşte totuși că a fost afectat de problemele din ultimul timp.

Tototdată, a spus și că a pierdut sume importante de bani cu proiectul de la Făurei.

„S-au scris multe chestii care m-au deranjat. Parcă eram cel mai mare criminal! Știți bine că mi-am asumat dintotdeauna fiecare gest, am oferit explicații chiar și când a fost vorba despre familia mea.

Am trecut printr-un divorț, sunt și copiii la mijloc, am băgat mulți bani în echipa de la Făurei și, la un moment dat, am simțit nevoia unei schimbări.

M-a sunat un prieten din State, unde am stat vreo două-trei luni. Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe nereușite în plan personal și sportiv, m-au afectat mult, dar acum sunt mai OK.

Am plecat de jos, știu ce înseamnă să-ți fie greu, dar mă simt un om foarte puternic. Doar Cel de Sus mă poate dărâma!”, a dezvăluit Bănel Nicoliță, pentru Playsport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: