Redactia.ro
Home » Monden » Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației, dar cu toate acestea își transmit săgeți prin intermediul rețelelor de socializare, iar o ultimă remarcă a soțului a fost că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”. Iată cum a răspuns Oana Roman!

Cum a răspuns Oana Roman după ce soțul a declarat că trebuie să-i mulțumească că „a luat-o grasă și a lăsat-o slabă”

Oana Roman a auzit ultima remarcă a soțului, cel de care s-a despărțit! Acesta ar bârfi-o constant și nu-și face timp să vină în vizită la fata lor, de parcă nici nu l-ar interesa. Iată cum a răspuns vedeta săgeților lui Marius Elisei!

„A venit și răspunsul. Mulțumesc. Un adevărat gentleman educat, inteligent și plin de bun simț.

P.S. Ceri să-ți mulțumesc pentru că am avut voință și determinare să arăt așa azi? Bine. Îți mulțumesc.”,i-a transmis Oana Roman fostului ei soț.

Marius Elisei, săgeți usturătoare în mediul online

Marius Elisei s-a mutat de acasă și a mărturisit, în mediul online, că nu mai vrea să aibă nici măcar o legătură cu fosta parteneră de viață. Acesta a striticat-o dur pe fosta sa parteneră de viață:

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. (…) Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a spus Marius Elisei, pe InstaStories, miercuri seară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: