Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată: „Am îmbătrânit, înseamnă că…”

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată: „Am îmbătrânit, înseamnă că…”

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată

Iată cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată! Adriana Simionescu are doar 19 ani, dar este pregătită să devină mămică alături de partenerul ei de viață.

Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este însărcinată

Adrian Minune va deveni bunic! Interpretul de manele se declară fericit de noile vești! Adriana Simionescu, fiica cea mică de doar 19 ani, va deveni mămică.  Iată că îndrăgitul interpret așteaptă cu nerăbdare ca familia lui să fie mai numeroasă și consideră că îmbogățește, deoarece nepoții sunt un adevărat dar de la Dumnezeu!

Da! Voi fi din nou bunic! Asta nu înseamnă că am îmbătrânit, înseamnă că sunt mai bogat, am mai mulți oameni în casă. Adriana nu a ținut secret, nici ea nu a știut că e gravidă, s-a întâmplat”, a declarat manelistul la Xtra Night Show!

Adriana Simionescu: „Avem foarte mari emoții”

Adriana Simionescu, mezina familiei lui Adrian Minune, va deveni mămică alături de iubitul ei Nicu, cel cu care se va și căsători. Tânăra a confirmat în urmă cu câteva zile sarcina:

„Da, sunt însărcinată, avem foarte mari emoții”, a mărturisit Adriana Simionescu pentru Click!.

Adriana Simionescu a povestit că mama ei i-a dat câteva sfaturi de aur din momentul în care a aflat despre sarcina. Fiica lui Adrian Minune susține că dacă va avea vreodată probleme în relația de dragoste cu Nicu va încerca ră repare, astfel încât iubirea dintre ei să fie infinită:

 „Mama mi-a spus așa: «Nu vreau să îți spun prea multe, pentru că știu că ești emoționată și te simți în al nouălea cer și nu vreau să îți tai aripile… Dar vezi că noi, femeile din familia noastră, nu cumpărăm lucruri noi, ci le reparăm pe alea vechi». Adică în momentul în care o rotiță scârțâie în relația noastră, noi trebuie să o reparăm, nu să zicem că eu îmi găsesc pe altcineva și el pe altcineva”, a dezvăluit Adriana în emisiunea lui Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: