Redactia.ro
Home » Homepage » Cum a reacționat Elena Chiriac după ce a pierdut finala Survivor 2022. Ce a spus despre câștigătorul Alex Delea: „Vă spun din tot sufletul”

Cum a reacționat Elena Chiriac după ce a pierdut finala Survivor 2022. Ce a spus despre câștigătorul Alex Delea: „Vă spun din tot sufletul”

Sursa foto: informeria.ro

Elena Chiriac a oferit prima reacție după ce a pierdut finala Survivor România 2022. Iată ce a spus luptătoarea de taekwondo despre adversarul său, marele câștigător al concursului, Alex Delea.

Elena Chiriac, prima reacție după ce a pierdut finala Survivor 2022 

Concurenta Elena Chiriac din echipa faimoașilor a ajuns în lupta pentru marele premiu alături de adversarul ei, Alex Delea. După ce aceasta a fost învinsă a recunoscut că și-ar fi dorit foarte mult să câștige, dar totodată se bucură că Alex Delea a ieșit pe locul întâi dintre toți concurenții de la războinici. Faimoasa îl consideră cel mai potrivit om pentru marele titlu de învingător. 

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine.

Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a spus Elena Chiriac lăcrimând, după ce Alex Delea a câștigat cel de-al treilea sezon Survivor.

Elena Chiriac, cădere nervoasă în marea finală

Îndrăgita faimoasă a avut o cădere nervoasă în finala de marți seara, deoarece s-a temut că va pierde competiția în baza faptului că este „prea slabă”. Tânăra a mărturisit că s-a simțit foarte singură de când au plecat foștii ei colegi din competiție.

Câți bani a primit Elena Chiriac de la Survivor România

După cum se știe, toți concurenții primesc câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână rezistată în Republica Dominicană. Se crede, însă, că Elena ar fi încasat pentru fiecare săptămână în care a scăpat de eliminare câte 2.000 de euro, adică dublu față de Alex Delea.

Asta înseamnă că, la un calcul rapid, Elena Chiriac se va întoarce acasă cu aproximativ 40.000 de euro, deoarece aceasta a rezistat 20 de săptămâni în competiția sportivă Survivor România 2022. Remunerația reprezintă aproape jumătate din suma pe care Alex Delea a câștigat-o datorită numărului foarte mare de susținători.

Alex Delea, marele câștigător Survivor România 2022

Alex Delea a rămas inmarmurit după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a anunțat că el este marele câștigătorul al competiției. Tânărul în vârstă de 25 de ani a avut parte de o viață destul de grea și a afirmat în emisiune că premiul cel mare, 100.000 de euro, va merge la familia lui pentru a nu mai avea lipsuri. 

„A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. 

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală.

Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu.”, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: