Redactia.ro
Home » Homepage » Câștigătorul „Survivor România 2022”, Alex Delea, ascunde în spatele zâmbetului o poveste tragică de viața

Câștigătorul „Survivor România 2022”, Alex Delea, ascunde în spatele zâmbetului o poveste tragică de viața

Concurentul Alex Delea din cadrul îndrăgitului show „Survivor România” are o poveste emoționantă de viață. Acesta a cunoscut greutățile încă de mic și a luptat pentru fiecare reușită din viața lui în ciuda tuturor neajunsurilor. Tânărul a fost crescut de către trei femei, mama, mătușa și bunică, în timp ce tatăl său nici nu și-a dorit să-l cunoască sau să se apropie de el. Deasemenea unchiul lui a adus o mare supărare familie, pe când avea doar 4 anișori. 

Alex Delea, poveste emoționantă de viață

Alex Delea a reușit să cucerească telespectatorii emisiunii „Survivor România”, însă puțini știu ce trecut tragic ascunde în spatele zâmbetului său de pe micile ecrane.

Băiatul a recunoscut că a avut foarte multe greutăți, mai ales din punct de vedere financiar, având perioade în care nu avea ce să mănânce dar nu numai! El a fost crescut de mama lui, mătușa, dar și bunica. Pentru el toate figurile paterne au fost femei, deoarece tatăl său l-a părăsit și nu a vrut să facă parte din viața lui

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea”, a spus Alex Delea, relatează cancan.ro. 

Alex Delea, în vârstă de 25 de ani s-a făcut remarcat în echipa războincilor. Încă de tânăr am mers pe un drum răzvrătit, de războinic. De la vârsta de 17 ani a lucrat în barul care a devenit afacere de familie din dorința de a-și ajuta mama. Tânărul s-a născut în Constanța, însă s-a mutat în Spania, mai exact în Costa Brava la mama lui. 

Unchiul lui Alex Delea a renunțat la viață  

În emisiunea de pe PRO TV, concurentul a povestit și una dintre dramele din copilăria dificilă pe care a avut-o: 

„Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, a spus emoționat Alex. 

Alex Delea: „Efectiv bubui și îmi vine să sparg tot” 

Războinicul a mărturisit și că bunica lui suferă de una dintre cele mai severe afecțiuni psihiatrice. De multe ori sparge tot ce îi vine la mână pentru a se liniști: 

„De foarte puține ori am fost scos din sărite. Dar când a fost să fie a fost din cauza lui mamaie, pentru că are schizofrenie, iar atunci când se îmbolnăvește și mai vorbește aiurea, efectiv bubui și îmi vine să sparg tot, ceea ce și fac câteodată când rămân singur”, a mai spus Alex Delea.

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

Tânărul a învins-o în finală pe Elena Chiriac, campioana de taekwondo și a încasat o sumă fabuloasă.

Pe lângă premiul de 100.000 de euro, Delea a încasat încă 20.000 de euro, bani pe care îi avea deja asigurați după cele aproape 5 luni petrecute în Dominicană. Era remunerat cu 1.000€ la 7 zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: