Redactia.ro
Home » Homepage » Cum a reacționat Gigi Becali atunci când o tânără i-a acroșat bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a făcut înconjurul internetului

Cum a reacționat Gigi Becali atunci când o tânără i-a acroșat bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a făcut înconjurul internetului

gigi becali

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, finanțatorul echipei FCSB, a fost implicat într-un accident rutier în timpul zilei. Reacția pe care a avut-o după ce a observat că o tânără șoferiță i-a acroșat autoturismul în valoare de 500.000 de euro a făcut deliciul internauților și a furnizat un subiect de dezbatere.

Cum a reacționat Gigi Becali atunci când o tânără i-a acroșat bolidul de 500.000 de euro

Latifundiarul din zona Pipera a împrumutat de la Teodora Becali și Mihai Mincu luxosul lor automobil evaluat la 500.000 de euro, dar a avut parte de un mic accident în zona Gorjului din București.

În timp ce se afla la volanul unui Rolls-Royce Ghost Black Badge în valoare de 500.000 de euro, Gigi Becali a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când o tânără conducătoare de Toyota a lovit în plin partea din spate a mașinii, care aparținea fiicei sale. Gigi Becali nu a reacționat așa cum ar face toți șoferii și nici măcar nu s-a dat jos din autoturism pentru a evalua pagubele pe care i le-a produs tânăra șoferiță. A rămas neclintit la volan, în așteptarea celor de la Poliție.

@iulisor90♬ sunet original – IuliSor

Conducătoarea auto responsabilă de incident a părăsit autovehiculul și s-a apropiat de patronul echipei FCSB. Cei doi au purtat o scurtă conversație, apoi au încercat să părăsească intersecția și să găsească o soluție amiabilă pentru situația creată.

Reacția lui Gigi Becali a stârnit un val de comentarii în rândul internauților

Utilizatorii de internet au fost imediat atrași de reacția surprinzător de liniștită a latifundiarului și au luat cu asalt secțiunea de comentarii a videoclipului.

„Să înțeleg că nu l-a interesat asigurarea ca să repare mașina?” / „Și a lăsat-o să plece?” / „Legenda spune că i-a mai dat el bani ca să-și repare soferița mașina”/ „Priviți ce înseamnă un șmecher cu inima mare” / „Nici nu s-a dat jos să se uite, normal că a lăsat-o să plece. „Are caracter nea Gigi” / „Nu putea să lipsească de la slujba de mâine” / „Caracter” / „Avea slujba dată prea tare în mașină și de aia nu a auzit nimic”/ „Rolls-ul cred că s-a zgârziat puțin, dar iese la un polish” / „Tot respectul dacă nu i-a spus nimic doamnei, jos pălăria. Oricum este un om deosebit”/ „Asta înseamnă să ai caracter”/ „Ce calificat”/ „A zis nea Gigi că nu-l înteresează”,  au fost câteva dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: