Redactia.ro
Home » TV » Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu, după momentele în apă cu TJ Miles la Survivor 2022

Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu, după momentele în apă cu TJ Miles la Survivor 2022

S-a tot vorbit despre momentele apropiate dintre Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor 2022. Vorbele au început după ce topmodelul ar fi stat 3 ore în apă, singură cu celebrul vlogger. Iată cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu, văzându-și iubita doar la televizor în această perioadă.

După ce chiar Andreea Tonciu a atras atenția asupra apropierii dintre cei doi Faimoși, chiar înainte să fie eliminată din competiție, acum sora topmodelului, Bianca, a mărturisit ce reacție a avut iubitul blondinei, după ce a văzut la Tv imaginile cu Laura Giurcanu și TJ Miles.

Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu, după momentele în apă cu TJ Miles

În momentul în care a fost acuzată de gesturi ascunse, Laura Giurcanu s-a apărat în fața Andreei Tonciu, răspunzând că nu are motiv să se ascundă. Influencerița a mărturisit și că relația dintre ea și iubitul ei se bazează pe încredere, iar între ea și TJ Miles este doar o frumoasă prietenie.

„Au fost toți în apă și au rămas la urmă doar ei. Prietenul Laurei știe cum este ea. Îi cunoaște pe Radu Itu și TJ Miles. Nu are nici cea mai mică problemă. Laura se înțelege mai bine cu băieții. E o fire băiețoasă.

Ce altceva poți să faci acolo decât să stai și să povestești? Psihic mi se pare că este foarte bine. Sportiv, sper să nu se accidenteze. Sper să tragă din ce în ce mai mult de ea pe trasee.”, a declarat Bianca, sora Laurei Giurcanu la PRO TV, în apărarea surorii sale.

Andreea Tonciu a dezvăluit că TJ Miles părea destul de apropiat și de Xonia, în avion, când se aflau în drum spre Republica Dominicană.

A povestit chiar și un moment în care TJ Miles ținea mâna pe piciorul blondinei care a fost prima care a părăsit Survivor 2022 dintre Faimoși.

TJ Miles, în tandrețuri și cu Xonia la Survivor

„Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin! Xonia se urca pe TJ să îi facă masaj.”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Chiar și Roxana Ciuhulescu a confirmat unele dintre spusele Andreei Tonciu și a lăsat de înțeles că s-ar fi înfiripat unele relații surpriză la Survivor 2022.

„Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea?

Nu știi ce faci. Era evidentă o apropiere între TJ și Xonia și dacă ar fi continuat împreună, prbabil ar fi ieșit o combinație frumoasă, erau sarea și piperul din emisiune.

Cand a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura (n.r. Giurcanu), că e și o femeie foarte frumoasă.”, a explicat Ciuhulescu, la rândul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini