Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat medicul Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a tot publicat fotografii cu el. Confirmă relația lor?

Cum a reacționat medicul Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a tot publicat fotografii cu el. Confirmă relația lor?

GALERIE FOTO (2) Cum a reacționat medicul Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a tot publicat fotografii cu el. Confirmă relația lor?

Anamaria Prodan a tot publicat și publică fotografii cu medicul Ibrahim Ashary, despre care se spune că este iubitul ei. Probabil că așa și este, ținând cont de natura pozelor publicate în mediul online. Iată și cum a reacționat recent medicul estetician cu care impresara ar forma un cuplu.

Cum a reacționat medicul Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a tot publicat fotografii cu el. Confirmă relația lor?

Anamaria Prodan ar avea o relație cu medicul estetician Ibrahim Ashary, mai ales că pe contul ei de Instagram apar tot felul de postări din care reiese afecțiunea dintre ei doi: ba se țin mână în mână, ba de gât, iar amândoi zâmbesc ca doi îndrăgostiți aflați la începutul relației. Ibrahim Ashary e unul dintre cei mai cunoscuți doctori esteticieni din Golf.

Iată că a apărut în mediul online și prima reacție a medicului Ibrahim Ashary. Confirmă oare, într-o oarecare măsură, această relație cu Anamaria Prodan? Medicul esteticianul nu a postat nimic pe contul lui de Instagram, momentan, însă a avut o reacție: el a redistribuit la story o fotografie în care apare alături de Anamaria Prodan, publicată inițial de impresară. Iată, mai jos, această poză.

Cum a reacționat medicul Ibrahim Ashary, după ce Anamaria Prodan a tot publicat fotografii cu el. Confirmă relația lor?
Foto: captură story Instagram/dr.ashary_clinic

Rămâne de văzut în ce stadiu va ajunge această presupusă relația a lor. Momentan, nu a fost făcută nicio declarație oficială din partea lor, dar toată presa de tabloid stă cu ochii pe ei. Anamaria Prodan se află încă în proces de divorț de Laurențiu Reghecampf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AL Ashary Clinic (@dr.ashary_clinic)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: