Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Oana Roman atunci când a aflat că Marius Elisei are o nouă iubită. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea declarații

Cum a reacționat Oana Roman atunci când a aflat că Marius Elisei are o nouă iubită. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asemenea declarații

GALERIE FOTO (2) Gestul șocant al Oanei Roman după ce Marius Elisei și-a prezentat noua iubită în mediul online. Fiica lui Petre Roman a acționat într-un mod cu totul neașteptat

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a reacționat la vestea conform căreia Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită. Recent, Marius Elisei și-a făcut publică relația cu o nouă parteneră, la câteva luni de la despărțirea sa de Oana Roman. Deși nu a dezvăluit prea multe detalii despre identitatea noii iubite, Marius a subliniat că nu dorește să mai discute despre relația sa anterioară cu Oana Roman. Aparent, noua sa iubită a avut ocazia să se întâlnească cu fiica sa, Isabela, lucru care transpare dintr-o fotografie postată pe internet. Iată cum a reacționat Oana Roman la aflarea veștii despre noua relație a lui Marius Elisei!

Cum a reacționat Oana Roman atunci când a aflat că Marius Elisei are o nouă iubită

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație plină de evenimente tumultuoase pe parcursul a 10 ani. În 2014, cei doi au decis să se căsătorească, dar, după 7 ani, au ajuns la divorț din cauza problemelor din relație. Au încercat să repare lucrurile, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat definitiv acum câteva luni.

La momentul despărțirii, au fost implicați într-un scandal public și și-au adresat acuzații serioase unul altuia. Cu timpul, însă, lucrurile s-au mai liniștit, iar lucrurile par să fi intrat, în cele din urmă, pe făgașul normal. Recent, Marius Elisei și-a făcut publică relația cu o nouă iubită, iar reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară. Iată ce a avut de spus fosta soție a lui Marius Elisei.

marius elisei

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști (…)”, a scris Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Marius Elisei și-a făcut publică relația atunci când a postat o imagine ce includea mâna fiicei sale, Isabela, și a noii sale partenere. Cu toate că nu a dezvăluit prea multe detalii despre noul său partener de viață, a subliniat ferm că nu va mai face declarații cu privire la Oana Roman sau la relația lor care a durat un deceniu.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei atunci când a fost contactat de către cei de la Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: