Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum a reacționat un american atunci când a fost nevoit să plătească 60 de lei pentru micul dejun în centrul Capitalei VIDEO

Cum a reacționat un american atunci când a fost nevoit să plătească 60 de lei pentru micul dejun în centrul Capitalei VIDEO

Pe rețelele sociale a devenit extrem de virală reacția unui american atunci când a fost nevoit să plătească 60 de lei pentru micul dejun, în centrul Capitalei. Reacția acestuia a făcut deliciul tuturor internauților!

Cum a reacționat un american atunci când a fost nevoit să plătească 60 de lei pentru un mic dejun în București

Bărbatul este stabilit în țara noastră și este deja obișnuit cu prețurile piperate din cafenelele și restaurantele din România, dar mai ales din București. Acestuia nu i s-a părut neapărat scump, atunci când a primit nota de plată, dar compatrioții săi au susținut în secțiunea de comentarii că totalul micului dejun este mult mai mare decât în țara de proveniență a bărbatului, relatează SpyNews.

Pentru că a fost extrem de mulțumit de serviciile din restaurantul în care a luat masa, americanul a viralizat imagini din respectivul local, împărtășind internauților ceea ce el a consumat.

Acesta le-a spus internauților că a comandat un meniu clasic, care includea mai multe gustări la care s-au adăugat un suc, un ceai, dar și un croissant:

„Cum îmi place să-mi încep diminețile, în inima Capitalei”

Toate acestea i-au adus o notă de plată de 12 dolari, echivalentul a 60 de lei.

@oopsimovedagain How I like to start my mornings, in the heart of the capital 😋🇷🇴 #romania #engineer #bucuresti #breakfast #freedom #oopsimovedagain ♬ The Girl From Ipanema – 2008 Remastered – Frank Sinatra & Antonio Carlos Jobim

Cum au reacționat internauții

Deși foarte mulți internauți l-au lăudat pentru faptul că postează din localurile bucureștene, s-au găsit și persoane care au lăsat comentarii ironice și răutăcioase.

„Fly was included in price on the croissant ?/ În prețul croissantului, a fost inclus și biletul de avion;

„Musca aia arata apetisant”;

„For us 12$ is much/ Pentru America este mult!”, au spus unii internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: