Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a reacționat un șofer de autobuz atunci când un bătrân nevăzător i-a cerut ajutorul. Gestul a făcut înconjurul internetului: ”Nu am mai văzut…”

Cum a reacționat un șofer de autobuz atunci când un bătrân nevăzător i-a cerut ajutorul. Gestul a făcut înconjurul internetului: ”Nu am mai văzut…”

Gest emoționant făcut de un șofer de autobuz pentru un bătrân nevăzător. Bărbatul cu deficiențe de vedere a cerut ajutorul șoferului de la transportul public în comun, cu care hotărâse să meargă. Bătrânul avea nevoie de îndrumare cu privire la stația la care trebuie să coboare.

Reacția șoferului de autobuz

Un bătrân cu deficiențe de vedere a cerut ajutorul unui șofer de autobuz. Bărbatul nevăzător voia să se asigure că stația unde coboară este cea bună. Ei bine, conducătorul auto nu a stat mult pe gânduri și l-a ajutat. Reacția lui a fost de milioane, căci nu doar că i-a arătat unde trebuie să coboare din autobuz, ci l-a condus și l-a ajutat să treacă strada. Apoi, șoferul s-a întors la vehicul și a continuat cursa.

Această scenă s-a petrecut în fața călătorilor, care au rămas plăcut surprinși de atitudinea șoferului. Nimeni nu se aștepta la această reacție demnă de apreciat. Gestul conducătorului auto a fost surprins de un călător, iar mai apoi postat pe internet. Așa a ajuns virală povestea bătrânului nevăzător, ,ajutat de un șofer de autobuz.

Povestea integrală

A urcat în autobuz cu dificultate, căutându-și drumul cu ajutorul bastonului de nevăzător. Vădit îngrijorat, s-a așezat pe un scaun în apropierea șoferului, căruia i-a spus că ar avea nevoie de ajutor. Se temea să nu rateze stația la care trebuie să coboare.

Super prietenos, șoferul i-a spus:

– Nu-ți face griji, nu-ți face nicio grijă, spune-mi unde trebuie să ajungi și te ajut eu.

“Te ajut eu” n-a însemnat doar să îl anunțe când a ajuns la destinație. Când a oprit în stația în care călătorul cu deficiențe de vedere trebuia să coboare, șoferul s-a ridicat, a coborât din autobuz împreună cu pasagerul și l-a ajutat să și traverseze în siguranță, apoi s-a întors și-a pornit mai departe în cursă.

Un alt călător a filmat momentul, după care a publicat înregistrarea video pe rețele de socializare, însoțită de câteva cuvinte:

 “A fost pur și simplu un bine făcut sub ochii mei, simplu, firesc și autentic, așa cum nu am mai văzut de multă  vreme. Și mi-a făcut mie Bine să fiu martorul acestei întâmplări.”

Binele făcut pur și simplu. Într-o dimineață oarecare, într-un autobuz oarecare din Canada”, este povestea devenită virală pe internet.

sursa: ctvnews.ca

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: