Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reinventat românca Anastasia Soare industria de frumusețe? Regina sprâncenelor se uită înapoi la cei 25 de ani ai imperiului „Anastasia Beverly Hills”

Cum a reinventat românca Anastasia Soare industria de frumusețe? Regina sprâncenelor se uită înapoi la cei 25 de ani ai imperiului „Anastasia Beverly Hills”

Cine este cea mai bogată româncă! Simona Halep este în top 5

Iată cum a reinventat românca, Anastasia Soare, industria de frumusețe? Regina sprâncenelor se uită înapoi la cei 25 de ani ai imperiului „Anastasia Beverly Hills”!

Cum a reinventat românca, Anastasia Soare, industria de frumusețe?

Anastasia Soare este românca care a ridicat un imperiu schițând o sprânceană, dar nu orice sprânceană, ci sprânceana perfectă!

Ea explică „Raportul de Aur”, forma sprâncenelor pe care a dezvoltat-o și a patentat-o:

„Vreau să găsesc o modalitate de a vă explica”, spune Anastasia Soare pentru harpersbazaar.com, pe Zoom, în timp ce mâzgălește în caietul ei.

Aceasta a explicat pentru publicația Bazaar că fața este împărțită în mai multe secțiuni principale. Pentru a explica, Anastasia Soare a creat un desen, completat cu unghiuri, grafice și fracții:

„Mi-a luat ani și ani de zile să simplific acest lucru”, spune ea.

Regina sprâncenelor se uită înapoi la cei 25 de ani ai imperiului „Anastasia Beverly Hills”

Nu sunt mulți oameni care pot pretinde că au ambele părți ale corpului egale, dar Anastasia Soare, femeia și numele din spatele Anastasia Beverly Hills, a reușit să aducă stabilitate și egalitate în industria de frumusețe a sprâncenelor.

Povestea ei a început în România, de unde a emigrat în Statele Unite fără să vorbească engleza și fără mijloace financiare. S-a stabilit în Los Angeles și a început să lucreze la un salon de înfrumusețare înainte de a se concentra pe sprâncene. Nu știa că în viitorul ei se afla o destinație pentru sprâncene frecventată de celebrități, o linie de produse îndrăgită și o evaluare de un miliard de dolari.

În timp ce Anastasia Beverly Hills sărbătorește cea de-a 25-a aniversare, mogulul și regina sprâncenelor privește înapoi la ascensiunea sa incredibilă! Era începutul anilor ’90, iar Anastasia Soare își făcuse deja un nume ca epilator al vedetelor:

„Făceam epilare cu ceară pentru bikini, epilare cu ceară pentru picioare, tratamente faciale și toate astea”, își amintește ea.

Anastasia Soare a avut mai apoi o revelație:

„M-am gândit: „Poate ar trebui să mă concentrez pe sprâncene, pentru că este o reclamă ambulantă”.

Oricât de simplu ar părea, ea spune că acest concept a fost revoluționar la vremea respectivă.

„Înainte de asta, mi-am dat seama că nimeni nu acorda atenție sprâncenelor”, mai spune ea.

Afacerea ei a crescut cu mare viteză, mai ales când make-up artiștii și-au dat seama că pot economisi timp dacă sprâncenele clientelor lor sunt făcute din timp.

Perfecționarea „Raportului de Aur”

În epoca sprâncenelor subțiri, o parte din ceea ce a diferențiat tehnica Anastasiei Soare, și a făcut ca tot Beverly Hills să bată la ușa ei, a fost „Raportul de Aur” patentat.

Bazat pe un concept vizual care datează de la grecii antici, „Raportul de Aur”, sau proporția divină, este un principiu matematic aplicat de obicei în artă și arhitectură, dar Anastasia Soare a fost cea care a crezut că sprâncenele pot fi considerate ambele:

„Mi-am dat seama că, în fiecare fotografie pe care o aveam din România, arătam foarte surprinsă, deoarece sprânceana mea era foarte subțire și rotundă. Îmi amintesc că profesorul meu de artă vorbea despre cât de importante sunt sprâncenele și despre cum, dacă trebuie să desenăm un portret, doar acea schimbare de emoție, am putea schimba doar forma sprâncenelor.

Ea își amintește că a învățat despre Leonardo da Vinci și despre utilizarea de către acesta a „Raportului de Aur” în unele dintre cele mai faimoase lucrări ale sale:

„El a făcut mai multe studii ale feței. Totuși, nu a făcut niciodată sprâncene”, spune ea.

În mod natural, ea a reluat de unde a rămas da Vinci. Ea a învățat că fața este împărțită în „zone” invizibile: trei orizontale și cinci verticale, iar sprâncenele ajută la separarea și menținerea unei distanțe egale între ele, iar prin crearea a trei puncte cheie pe sprânceană, ar fi, în mintea ei, nu numai corect din punct de vedere spațial, ci și cel mai plăcut din punct de vedere estetic.

„Am început să le fac acest serviciu clienților fără să îi taxez, pentru că nu era considerat un serviciu”, împărtășește ea.

Deschiderea Anastasia Beverly Hills

În 1992, cererea mare pentru serviciile ei au împins-o la propriul spațiu, o cameră vizavi de Neiman Marcus în Beverly Hills.

„Era epoca Pamela Anderson, în care toată lumea voia sprâncene subțiri ca un creion”, spune ea.

Pentru că produsele pentru sprâncene nu existau încă, Soare a dezvoltat o soluție de casă pentru clienții care își depărtaseră prea mult sprâncenele.

„Obișnuiam să amestec fard de ochi cu aloe vera și puțină vaselină pentru a crea această pomadă și a umple sprâncenele clientei”, spune ea.

Bineînțeles, clientele nu puteau să reproducă aspectul acasă, iar o linie de produse a fost următorul pas. Apoi a urmat extinderea: În 1997, a găsit un salon mai mare pentru a oferi servicii de sprâncene, epilare cu ceară și servicii faciale, plus noua ei linie de machiaj. Anastasia Beverly Hills era oficial în afaceri.

Oricât de mare a crescut „Anastasia Beverly Hills”, regina sprâncenelor mai are în vizor ceea ce urmează.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: