Redactia.ro
Home » Știri » Cum a reușit Andra să slăbească: „Nu ţin un regim special. Am pus cam 10 kilograme în pandemie”

Cum a reușit Andra să slăbească: „Nu ţin un regim special. Am pus cam 10 kilograme în pandemie”

Andra este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din țara noastră. În vârstă de 35 de ani, interpreta este mamă a doi copii și are o căsnicie fericită alături de Cătălin Măruță. Vedeta a luat o decizie radicală cu privire la kilogramele acumulate pe perioada pandemiei și a hotărât să slăbească.

Cum a reușit Andra să dea jos kilogramele puse în pandemie

Într-un interviu pentru revista Viva, artista a povestit că s-a îngrășat nu mai puțin de 10 kilograme. Cum de fiecare dată e o apariție spectaculoasă în showbiz, cântăreaţa nu a stat pe gânduri și a aplicat un plan bine pus la punct pentru a scăpa de grăsimea în plus.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea.  Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine”, a precizat Andra pentru revista Viva.

Andra: „Mă lupt să rezist tentațiilor”

„Eu mă lupt să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza. De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a spus Andra, cu zâmbetul pe buze, pentru aceeași sursă.

Artista a mai dezvăluit că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar sora ei, de la care a luat şi exemplu.

Andra: „Am început o dietă. Nu țin un regim special”

Acum, Andra nu ţine un regim special, tot ce face e să înjumătățească porţiile de mâncare.  „M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu.  Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea”, a explicat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: