Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme într-o lună. Dieta pe care o ține vedeta

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme într-o lună. Dieta pe care o ține vedeta

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme într-o lună

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme într-o lună. Iubita lui Smiley a devenit mămică în urmă cu un an, aducând pe lume o fetiță. Vedeta a luat în greutate în perioada sarcinii, iar silueta cu care ne obișnuise înainte de a rămâne însărcinată s-a modificat. Prezentatoarea TV a făct eforturi pentru a scăpa de kilogramele în plus și a reușit să slăbească 15 kilograme într-o lună.

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească 15 kilograme într-o lună. Dieta pe care o ține vedeta

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în luna martie, anul trecut. Vedeta a luat în greutate câteva kilograme în perioada sarcinii, iar acum a decis să slăbească. Gina a făcut eforturi pentru a scăpa de kilogramele în plus și iată că rezultatele vorbesc de la sine. Prezentatoarea TV s-a ambiționat, iar în prima lună după ce a adus-o pe lume pe micuța Josephine, Gina avea cu 15 kg mai puțin. Gina Pistol are o alimentație echilibrată, pentru că medicii i-au interzis să facă efort fizic imediat după ce a născut. De la 80 de kilograme, iubita lui Smiley a reușit să ajungă la 65 de kilograme, fiind mândră de realizările ei la acea vreme.

Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare ”, a spus vedeta.

Ce dietă ține Gina Pistol

Fanii vedetei au fost foarte curioși de dieta pe care Gina Pistol o ține de câteva luni. Prezentatoarea TV nu a mai stat pe gânduri și a postat pe gânduri meniul pe rețelele de socializare. A adoptat o dietă sănătoasă, din care a exclus dulciurile și alimentele procesate, urmând un plan alimentar de la care nu s-a abătut. După câteva luni de la naștere, Gina Pistol s-a apucat și de sport, dar durerile de genunchi au intervenit rapid, fapt care a pus-o pe prezentatoarea TV în dificultate la acea vreme.

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango.

Gustare 1 – o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar.

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre.

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: