Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Câți bani primește în comparație cu Gina Pistol

Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Câți bani primește în comparație cu Gina Pistol

GALERIE FOTO (4) Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1.

Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul Ginei Pistol la Antena 1. Irina a reușit să fie apreciată de telespectatori, fiind gazda a două emisiuni celebre. Ce salariu primește Irina Fodor?

Irina Fodor, salariu colosal la Antena 1. Câți bani primește în comparație cu Gina Pistol

Irina Fodor a reușit să-i cucerească pe telespectatori cu stilul său plin de energie. Soția lui Răzvan Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la cuțite, după ce aceasta a intrat în postnatal. Irina este cea mai nouă prezentatoare de la Antena 1, după ce Gina a decis să facă o pauză pentru a avea grijă de fiica ei. Soția lui Răzvan prezintă acum Chefi la cutite, iar vara trecută a prezentat Asia Express, sezonul 4. Irina a acceptat imediat oferta venită din partea trustului, unde primește un salariu de două ori mai mic decât cel pe care îl primea Gina Pistol. Noua prezentatoare a primit 10.000 de euro lunar pentru emisiunea Asia Express, sezonul 4, iar la Chefi la cuțite este plătită cu 5.000 de euro. Gina Pistol primea 18.000 euro lunar la Asia Express. Un sezin Chefi la limite se filmează în trei săptămâni, o lună maximum, iar Asia Express în 10 săptămâni.

Irina a trecut prin momente dificile de-a lungul filmărilor pentru show-ul culinar, filmat în Grecia pe cele mai nefavorabile condiții meteo. Vedeta a povestit care au fost cele mai mari provocări pe carel le-a întâmpinat la filmările din Grecia pentru ”Chefi fără limite”. De asemenea, aceasta a spus că a plecat total nepregătită pentru că bagajul ei a fost făcut pentru temperaturi de vară, nu pentru ploi torențiale. ”Când am plecat în Grecia, noi toți ne-am pregătit ca pentru vară, maximum o toamnă blândă. Verificasem temperaturile pentru perioada ce avea să urmeze, și părea că vom huzuri la 25 de grade. Când colo, noi am prins și 6 grade dimineața și seara, prin anumite zone, în condițiile în care eram îmbrăcați foarte subțire.

Eu, cel puțin, am pus în bagaj rochițe vaporoase, de mătase și costume de baie. De fapt, aveam nevoie de o geacă de iarnă și șosete de lână! Așa că am improvizat mult pe zona de styling: am mai pus câte o gecuță de piele peste rochițe, am mai cumpărat de acolo pantaloni și colanți…am scos-o cumva la capăt”, a declarat prezentatoarea.

Irina Fodor, despre emisiunea Chefi la limite

Luni seara a avut loc premiera emisiunii Chefi la limite. Înainte de debutul pe micul ecran al emisiunii, a făcut câteva declarații. Irina s-a arătat entuziasmată și își sfătuia urmăritorii să urmărească noul show culinar care a avut debutul aseară. ”În sfârșiiit!!! Azi, de la 20.30, începe @chefifaralimite 🥳🥳🥳 De abia aștept să faceți cunoștință cu echipele celor trei chefi, o să îi iubiți pe concurenți pentru spiritul lor de aventură și pentru pasiunea pentru bucătărie! Se va găti intens, se vor dezvălui rețete locale delicioase, chefii și concurenții vor lupta pentru fiecare avantaj și se vor întrece în misiuni fără limite! 🔥 Fiecare etapă se va desfășura pe o altă insulă a Greciei, așa că veți vedea locuri absolut magnifice!☀️ Sunteți gata? Ne vedem diseară, dragii mei”, a scris pe Instagram vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: