Redactia.ro
Home » Monden » Povestea de iubire dintre Răzvan și Irina Fodor. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de iubire dintre Răzvan și Irina Fodor. Cum s-au cunoscut cei doi

GALERIE FOTO (8)

Povestea de iubire dintre Răzvan și Irina Fodor. Sunt împreună de 13 ani, iar împreună au o fiică minunată. Răzvan și Irina Fodor au o poveste de iubire ca-n filme, dar puțină lume știe cum s-au cunoscut cei doi. Cine a făcut primul pas?

Povestea de iubire dintre Răzvan și Irina Fodor. Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de iubire dintre Răzvan și Irina Fodor. În urmă cu 13 ani, Irina și Răzvan Fodor aveau să se îndrăgostească și să formeze o familie frumoasă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când prezentatoarea tv de la Asia Express avea doar 19 ani. Diferența dintre ei este de 13 ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o poveste de dragoste frumoasă. La acea vreme, Irina Fodor este studentă la Facultatea de Jurnalism, iar ocazional făcea figurație specială pentru Buftea. Atunci a fost momentul în care l-a cunoscut pe Răzvan Fodor.

Prima întâlnire a fost una de neuitat pentru cei doi. Răzvan și Irina au participat la un botez, iar invitații au decis să le facă o farsă femeilor invitate. Artistul a fost atras de modul în care jurnalista a reacționat, fiind atras de ea. „Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine. A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…’, povestea Răzvan Fodor.

S-au căsătorit după 3 ani de relație

La trei luni distanță, cei doi au decis să meargă în vacanță, în India, iar aici Răzvan și-a dat seama că Irina este femeia cu care vrea să se însoare. După trei ani de relație s-au căsătorit și au fetiță superbă împreună. „Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…. Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea”, a spus Razvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: