Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol primește lovitură după lovitură de la Antena 1! În continuare Irina Fodor este preferată

Gina Pistol primește lovitură după lovitură de la Antena 1! În continuare Irina Fodor este preferată

Gina Pistol primește lovitură după lovitură de la Antena 1! În continuare Irina Fodor este preferată

Gina Pistol este scoasă din peisajul Antena 1 o perioadă! Vedeta este în continuare înlocuită de Irina Fodor la emisiunile care au consacrat-o. 

Gina Pistol primește lovitură după lovitură de la Antena 1! În continuare Irina Fodor este preferată

Gina Pistol este într-un punct foarte fericit din viața ei. Deși a lăsat de-o parte carieră pentru o perioadă, vedeta se bucură de fiica ei și de relația cu Smiley care îi aduce multă fericire. Zilele acestea, prezentatoarea s-a aflat la fstivalul Untold, acolo unde Smiley a ținut un concert. De asemenea, cei doi au fost însoțiți și de micuța Josephine, care nu putea să lipsească din peisaj.

Tabloul acesta de familie i-a adus vedetei multe contracte de publicitate, care-i asigură venituri de zeci de mii de euro. Cu toate acestea, se pare că blondina a pierdut bani mulți din cauza faptului că nu mai prezintă emisiunile de la Antena 1. Până să rămână însărcinată, Gina Pistol a prezentat atât emisiunea ”Chefi la cuțite”, cât și ”Asia Express”. Acum însă, a fost înlocuită de Irina Fodor, care se pare că nu mai vrea să părăsească platourile de filmare ale trustului. Mai mult, se pare că Antena 1 a venit cu un nou concept proiect ”Chefi la limită”, emisiune care va fi prezentată tot de soția lui Răzvan Fodor.

Chiar dacă a apărut o nouă emisiune, iar protagoniștii sunt tot cei trei chefi, se pare că emisiunea celebră ”Chefi la cutite” va continua. Așadar, aceasta nu va ieși din grilă, dar nu se știe încă cine va prezenta show-ul, dacă va reveni Gina Pistol sau va rămâne Irina Fodor.

Gina Pistol și Smiley au apelat la ajutorul unei bone

Gina Pistol și Smiley au decis să angajeze o bonă pentru micuța lor. Noua angajată este o domnișoară blondă tinerică care pare să se descurce de minune cu Josephine. Fanii celor doi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care aceștia vor publica o poză cu fața micuței. Toți sunt curioși cu cine seamănă Josephine. Aceștia au fost adesea întrebați care este motivul pentru care o „țin ascunsă” pe fiica lor. Atât Gina Pistol, cât și Smiley au oferit explicații in mediul online.

”Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a povestit Gina pe Instagram.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a transmis Smiley fanilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: