Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa, Josephine. Ce se întâmplă cu micuța

Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa, Josephine. Ce se întâmplă cu micuța

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa

Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa, Josephine. Fosta prezentatoare de la Antena 1 le-a spus urmăritorilor din mediul online că se confruntă cu o problemă dificilă, legată de fiica sa. Gina Pistol susține că Josephine se trezește plângând la doar câteva minute după ce adoarme.

Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa, Josephine. Ce se întâmplă cu micuța

Gina Pistol se confruntă cu o problemă complicată, legată de fiica sa, Josephine. Smiley și iubita lui au devenit părinți pentru prima oară pe 9 martie anul acesta. Josephine este o adevărată minune în viața celor doi, având în vedere că medicii i-au spus Ginei Pistol, 39 de ani, că nu va putea face copii. Viața celor doi s-a schimbat radical, iar acum Smiley și Gina învață cum să fie cei mai buni părinți și se îngrijorează de fiecare dată când Josephine are un comportament neobișnuit.

Recent, fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” le-a explicat mămicilor din mediul online care o urmăresc că se confruntă cu o situație dificilă, legată de Josephine. De când a devenit mămică, viața Ginei s-a schimbat complet, iar toată atenția și-o îndreaptă asupra fiicei ei. Aceasta le-a întrebat pe mămici, dacă bebelușii lor au sau au avut probleme cu somnul.

Potrivit acesteia, micuța Josephine se trezește plângând la doar câteva minute după ce adoarme. ”Am o întrebare pentru mame. Josephine are cinci luni și o săptămână, iar de o săptămână, zece zile, cam așa mă confrunt cu o problemă. Adoarme, adică se întâmplă și ziua și noaptea, și, uneori, după cinci – zece minute se trezește plângând, dar un plâns nu că ar durea-o ceva, ca și cum ar visa urât. Plânsul ăla… și seara la fel, o adorm foarte greu, înainte o puneam în pătuț și adormea singură. Și acum, de exemplu, am culcat-o pe la ora 9 și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând. Oare este regresia somnului de la patru luni și ea trece prin etapa asta abia acum?”, i-a întrebat Gina Pistol pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, imagine emoționantă alături de fiica ei

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară, iar de când a adus-o pe lume pe fiica sa, zilele ei și a lui Smiley sunt tot mai frumoase. Blondina postează tot timpul imagini care mai de care alături de Josephine, dar evită să-i arate chipul. Gina a mărturisit că nu dorește să-i arate fața acesteia pe internet, cel puțin nu acum.„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Recent, iubita lui Smiley a postat o imagine emoționantă alături de fiica sa. Cele două erau la malul mării, fiind pentru prima dată pentru micuță. Gina și Josephine s-au fotografiat în timp ce priveau marea, iar vedeta tv este extrem de fericită. ”Știu că poate-i prea mult(pentru unii dintre voi), însa toate pozele-s cu ea 😊Sfârșit de vara, 2021. Eu si fiica. Vedere de la mare 😂”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii.

Gina si Josephine
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: