Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Ilona Brezoianu să slăbească rapid 14 kilograme. Ce dietă a ținut

Cum a reușit Ilona Brezoianu să slăbească rapid 14 kilograme. Ce dietă a ținut

Ilona Brezoianu a dezvăluit cum a reușit să șocheze pe toată lumea după ce a slăbit 4 kilograme în cel mai scurt timp. Actrița și prezentatoarea tv arată de vis și a oferit secretul tuturor.

Cum a reușit Ilona Brezoianu să slăbească

Ilona Brezoianu a vorbit deschis despre regimul pe care îl ține pentru a slăbi și a se menține în formă. Aceasta a oferit toate detaliile cu privire la ce mănâncă pentru a arăta atât de bine. Iată că face eforturi mari pentru imaginea ei.

Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste”,  spunea Ilona pe InstagramLegumele și lactatele nu lipsesc din meniul actriței, căci aceasta a arătat pe Instagram, ce tip de cină a consumat într-una dintre zilele de dietă: o salată de sezon, cu roșii și brânză.

Cine este Ilona Brezoianu

Ilona Brezoianu este o tânară actriță extrem de talentată. Deși nu a intrat la UNATC din prima, Ilona a fost încurajată de mama ei, să nu renunțe la visul pe care-l avea. Astfel, a mai stat un an la Giurgiu după terminarea liceului și s-a pregătit din nou pentru admiterea la Teatru. Când s-a dus la București, la un an de la terminarea liceului, Ilona a dat examenul de admitere la 3 Facultăți de Teatru și a fost admisă la toate, ea alegând UNATC.

Ilona Brezoianu a avut un parcurs impresionant, reușind să joace pe scenă și în filme încă din studenție. Aceasta a fost invitată în urmă cu câteva luni la podcastul lui Cătălin Oprișan, unde a fost întrebată ce a făcut cu primii bani câștigați din teatru. Ilona a spus că și-a cumpărat o pisică, deși avea nevoie mai urgente, dar și-a îndeplinit această dorință.

„Din primii bani aveam de ales între a-mi cumpăra mașină de spălat și pisică. Îmi doream foarte tare pisică Scottish Fold și bineînțeles că am renunțat la mașina de spălat și mi-am cumpărat pisică pe care am dat 10 milioane și pentru că ea costa 10 milioane doamna aceea nu voia să mai lase la preț și i-am zis: vă rog frumos lăsați cu 950 de lei că vreau să cumpăr și bobiție și nisip și doamna s-a uitat la mine și mi-a zis bine, ți-o las la 950 de lei. Între timp mi-am luat și mașină de săplat. Acum am mașină de spălat”, a spus Ilona Brezoianu. După ce a fost remarcată pe scena Teatrului, Ilona Brezoianu a primit proiecte în televiziune și a devenit din ce în ce mai cunoscută și îndrăgită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: