Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reușit Iuliana Marciuc să rămână însărcinată. Vedeta își amintește la ce metode a apelat

Cum a reușit Iuliana Marciuc să rămână însărcinată. Vedeta își amintește la ce metode a apelat

GALERIE FOTO (5) Cum a reușit Iuliana Marciuc să rămână însărcinată

Cum a reușit Iuliana Marciuc să rămână însărcinată. Prezentatoarea TV are o relație de multi ani cu artistul Adrian Enache. Cei doi au împreună un băiat. Iuliana Marciuc a declarat că timp de 10 ani s-a luptat să rămână însărcinată, iar când a aflat că este gravidă, vedeta a trăit cele mai frumoase momente din viața ei.

Cum a reușit Iuliana Marciuc să rămână însărcinată. Vedeta își amintește la ce metode a apelat

Iuliana Marciuc și Adriana Enache sunt împreună de mulți, iar rodul iubirii lor este David, în vârstă de 17 ani. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar Iuliana și Adrian se iubesc ca în prima zi. Invitată la Teo Show, prezentatoarea TV a vorbit despre perioada în care s-a luptat să rămână însărcinată. Vedeta TV a povestit că 10 ani s-a rugat să devină mamă.

Din fericire, Iuliana a primit cel mai mare cadou din viața sa. În urmă cu 17 ani, Iuliana Marciuc primea vestea că va deveni mamă. Partenera lui Adrian Enache a mărturisit că a făcut un tratament pentru a rămâne gravidă. „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate’, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei

Realizatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” a povestit că are o relație apropiată cu fiul ei, David. De asemenea, Iuliana Marciuc a îmăpărtășit câteva dintre pasiunile și planurile tânărului. „Până acum, David nu ne-a speriat cu nimic, deși știu, am citit și sunt pregătită să fac față la tot ceea ce înseamnă adolescență. Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță.Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, a declarat Iuliana Marciuc pentru VIVA!.

Iubita lui Adrian Enache a declarat că este o mamă permisivă, și îi place să petreacă timpul alături de fiul ei. „Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit.„Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: