Redactia.ro
Home » Monden » Iuliana Marciuc a oferit primele detalii despre desfășurarea competiției Eurovision. Ce sfat important le-a dat participanților

Iuliana Marciuc a oferit primele detalii despre desfășurarea competiției Eurovision. Ce sfat important le-a dat participanților

Pregătirile pentru ediția competiției Eurovision sunt în toi, iar Iuliana Marciuc a oferit primele detalii despre desfășurarea „Selecției Naționale”, care se va desfășura în luna decembrie. Managerul de proiect a oferit câteva sfaturi artiștilor care doresc să ia parte la concurs, dar a dezvăluit și criteriile pe care aceștia trebuie să le îndeplinească.

Iuliana Marciuc a oferit primele detalii despre desfășurarea competiției Eurovision

Eurovision se numără printre cele mai importante competiții internaționale de muzică din Europa, tocmai de aceea fiecare țară participantă se pregătește cu multă dăruire pentru acest moment. În România, totul va începe cu „Selecția Națională”, iar ulterior juriul va decide cu fiecare etapă cine va fi artistul care ne va reprezenta cu mândrie la ediția din 2022.

Iuliana Marciuc îndeplinește cu mândrie funcția de manager de proiect Eurovision, iar perioada ce urmează se anunță una foarte aglomerată pentru ea. Preselecția competiției va avea lor în perioada 21-22 decembrie, iar semifinaliștii vor fi anunțați pe 23 decembrie.

„Este întotdeauna o perioadă grea sau încărcată de evenimente, cu atât mai mult cu cât întreaga mea energie se îndreaptă către organizarea preselecției care se desfășoară în 21-22 decembrie și cu anunțarea semifinaliștior în data de 23 decembrie.”, a declarat aceasta în cadrul unui interviu pentru cancan.ro.

Ce sfat important le-a dat participanților

Pentru artiștii care-și doresc să participe la Eurovision, Iuliana Marciuc are doar cuvinte de încurajare. „Selecția Națională” este menită să descopere cei mai talentați tineri din România, dându-le astfel șansa să se afirme în rândul celor mai cunoscuți cântăreți de la noi.

„Așteptăm să vină cât mai mulți, mai ales că a fost o perioadă de doi ani în care s-a realizat altfel alegerea reprezentantului României. Sperăm ca prin „Selecția Națională” să dăm o șansă tuturor celor care doresc.”, a mai adăugat aceasta.

Cei care nu sunt încă consacrați în domeniul artistic nu ar trebui să se simtă însă intimidați, ci să se încarce cu multă încredere în talentul și piesa lor. Iuliana a explicat care sunt criteriile pe care le vor urmări jurații, printre care se numără și experiența și prezența scenică deosebită.

Este conștientă că presiunea Eurovision poate fi uneori prea mult pentru participanți, așa că i-a sfătuit pe artiști să ia în considerare și acest lucru. În cazul în care nu se simt în largul lor pe scenă, poate Eurovision nu este cea mai potrivită alegere pentru ei.

„Eurovision e un concurs de creație, așadar contează foarte mult piesa, originalitatea piesei, linia melodică. Apoi contează foarte mult felul în care artistul transmite mesajul piesei și pentru asta artistul trebuie să aibă o experiență, chiar dacă e un artist tânăr și nu neapărat consacrat. Contează foarte mult experiența pe o scenă. Altfel, te copleșește tot ce se întâmplă acolo!”, a încheiat Iuliana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: