Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată. Drept „răsplată” i-a oferit 200.000 de euro

Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată. Drept „răsplată” i-a oferit 200.000 de euro

Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată.

Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată. Incredibil, dar adevărat! O tânără româncă a fost reținută de autoritățile din Gijon după ce a păcălit un bătrân de 93 de ani. Aceasta l-a sedus, după care l-a convins că a rămas însărcinată cu el. Mai mult, bărbatul i-a dat 200.000 de euro.

Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată. Drept „răsplată” i-a oferit 200.000 de euro

Cum a reușit o româncă să păcălească un bătrân de 93 de ani că a lăsat-o însărcinată. O româncă a fost reținută în Spania, după ce autoritățile au deschis un dosar pe numele ei. Aceasta a păcălit un bărbat de 93 de ani, determinându-l să-i ofere 200.000 de euro. Cei doi s-au întâlnit într-un parc din Gijon, iar românca s-a gândit să profite de vârsta bărbatului. Aceasta s-a împrietenit cu nonagenarul și a reușit să-i câștige încrederea.

Tânăra ajunsese să îl viziteze acasă pe bătrân, iar ușor, ușor acesta a căpătat încredere în ea. Românca a pus la cale un plan pentru a-i lua toți banii acestuia. care nu erau deloc puțini. Aceasta l-a convins pe milionar că este însărcinată cu el, determinându-l să semneze un testament în favoarea sa, în care îi lăsa moștenire casa în care locuia.

Ulterior, nepoata bătrânului a aflat de acest plan, iar când a văzut că din contul bancar al bătrânului lipsea o sumă mare de bani, mai exact 200.000 de euro, aceasta a alertat autoritățile. De asemenea, pe numele româncei a mai fost deschis un dosar de o instanță din Gijon, pentru presupul furt de bijuterii și numerar din cauza bărbatului. Se pare că aceasta nu ar fi fost la prima abatere.Tânăra româncă ar mai fi avut probleme cu legea din această cauză.

Bătrân din România, păcălit să trimită 700.000 de lei către o fundație inexistentă

În vârstă de 80 de ani, un bătrân din România a fost păcălit să transfere 700.000 de lei către o fundație care nu exista. Un piteștean în vârstă de 53 de ani se afla în spatele înșelăciunii, folosind banii în scop personal.

Acesta a fost reținut de autorități, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și fals în înscriuri sub semnătură privată în formă continuată. „În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în repetate rânduri, începând cu anul 2017 şi până în anul 2020, cel în cauză ar fi indus în eroare şi ar fi determinat un bărbat de 82 de ani, folosind calitatea mincinoasă de preşedinte al unei fundaţii şi înscrisuri sub semnătură privată falsificate drept contracte de prestări servicii de investiţii financiare, să vireze într-un cont bancar, indicat ca fiind al fundaţiei, suma totală de peste 700.000 de lei, sub reprezentarea faptului că se angajează să administreze fondurile deponentului cum consideră de cuviinţă, în schimbul unor remuneraţii trimestriale şi că va garanta asupra lor cu patrimoniul presupusei fundaţii precum şi cu patrimoniul personal”, se arată într-un comunicat transmis joi de IPJ Argeş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: