Redactia.ro
Home » Monden » Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani. Cu cine s-a fotografiat sportiva

Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani. Cu cine s-a fotografiat sportiva

GALERIE FOTO (6) Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani.

Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani. Faimoasa sportivă a petrecut ultima zi a anului 2021 în Melbourne, Australia, unde se pregătește pentru startul sezonului 2022. Simona Halep a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, unde le-a urat fanilor un An Nou Fericit. Cu cine s-a pozat Simona în noaptea dintre ani?

Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani. Cu cine s-a fotografiat sportiva

Cum a sărbătorit Simona Halep trecerea dintre ani.Tenismena a demonstrat că nu pune accent pe ținutele luxoase și ieșite din comun. Simona Halep a petrecut Revelionul în Melbourne, Australia, unde se pregătește pentru startul sezonului 2022. Simona a oferit o lecție de simplitate și naturalețe. Sportiva a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din noaptea dintre ani, iar stilul său vestimentar i-a determinat pe internauți să o aprecieze și mai mult. În timp ce alte dive din showbiz-ul românesc au petrecut ore în șir coafându-se și căutându-și rochii care mai de care incredibile, Simona Halep a optat pentru o ținută simplă, cu blugi scurți, o cămașă albă și a purtat pantofi cu toc. Aceasta a postat în mediul online câteva fotografii de la petrecerea de Revelion, în care apare alături de antrenorul Adrian Marcu, preparatorul fizic Theo Cercel, fizioterapeutul Alexandru Tănase, Alexandra Ignatik și Irina Bara.

Sportiva își va petrece o bună parte din timp pe terenul de tenis sau în sala de antrenament. Simona Halep va începe sezonul de tenis la competiția de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set, de pe 3 ianuarie. Sportiva a început anul 2022 cu un antrenament din timpul căruia a publicat câteva imagini pe pagina sa de Instagram. De asemenea, s-a amuzat cu un colaj cu o imagine cu ea și una cu soțuul ei, cu descrierea: „Unii cu sapa… alţii cu mapa…”. La Melbourne, sunt înscrie și japoneza Naomi Osaka și Emma Răducanu, care a anunțat că se retrage de la turneul care precede primul grand al anului, Australian Open. „Pentru mine este prea curând să concurez la Melbourne în această săptămână, având în vedere faptul că abia am revenit din izolare”, a declarat Răducanu, potrivit organizatorilor.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Anul 2021 a fost unul plin de evenimente importante pentru Simona Halep. Fostul lider WTA s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona a îmbrăcat o rochie absolut superbă, crem și a avut părul strâns. La marele eveniment au participat Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu. Nașul de cununie al cuplului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde a avut loc petrecerea la care au participat 300 de persoane.

Antenorul Darren Cahill nu a putut ajunge la eveniment, dar a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”. Simona a declarat că s-a simțit foarte bine la petrecere, care a fost animată, printre alții, de Loredana Groza și Dan Bittman. Sportiva a dansat, a cantat și s-a distrat împreună cu invitații săi. Simona Halep se numește și Iuruc, după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: