Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021. „Am suferit o durere imensă”

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021. „Am suferit o durere imensă”

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021.

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021. Tenismena a avut un an dificil, în care a întâmpinat multe accidentări. Pe lângă asta, Simona Halep a dezvăluit și o tragedie din familie care a îndurerat-o. Cu toate astea, sportiva este plină de speranță și speră ca noul an să fie unul mai bun.

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021. „Am suferit o durere imensă”

Simona Halep, despre drama pe care a trăit-o în 2021. Simona Halep a jucat finala de la Transylvania Open și a încercat să repete același meci și la Linz, dar s-a retras înaintea penultimului act cu Jacqueline Cristian. Tenismena a anunțat că nu mai poate continua la Linz din cauza accidentării pe care a suferit-o la genunchi. Pe lângă asta, Simona Halep le-a spus fanilor săi că anul 2021 a fost unul dur și greu pentru ea, mărturisind că în urmă cu câteva luni a pierdut o persoană dragă.

Este vorba despre mătușa ei, care a fost o persoană specială în viața campioanei. „Ei bine… 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre. A fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viață și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoționat de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gambă, în Roma”, a scris Simona pe retelele de socializare.

Simona Halep speră ca 2022 să fie un an mai bun

Cu toate astea, sportiva speră ca anul viitor să-i aducă rezultate bune și să facă față tuturor provocărilor. „Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează. Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost lângă mine în momentele grele. Mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu acolo. Îi mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că a revenit lângă mine și mi-a readus lumina încrederii și zâmbetul pe teren. Îi mulțumesc soțului pentru că este în viața mea. 2022, abia aștept să ne întâlnim, dar acum vacanță!”, a scris Simona Halep.

Chiar dacă s-a retras din cadrul turneului de la Linz și va încheia anul fără niciun turneu câștigat, campioana  a asigurat, revenirea în TOP 20 WTA. Simona Halep va reveni în top 20 WTA, începând de luni, 15 noiembrie. Calificarea în semifinale competiției de calibru WTA Linz îi asigură tenismenei o urcare cu minim 2 poziții în ierarhia mondială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: