Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe

Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe

Cum a slabit Catalin Scarlatescu

Maestrul bucătar de la ”Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu, cântărea peste 120 de kilograme, atunci când a debutat în lumea televiziunii. Din cauza greutății, a dezvoltat unele probleme de sănătate, drept urmare a decis că este momentul să slăbească. Într-un timp relativ scurt, Cătălin Scărlătescu a dat jos peste 50 de kilograme, dar cu ajutorul unei diete stricte și cu mult sport, mărturisește el.

Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu. Dieta pe care a ținut-o cu strictețe

Cătălin Scărlătescu, maestrul bucătar de la celebra competiție culinară, ”Chefi la Cuțite”, s-a confruntat cu obezitatea, de-a lungul timpului. Peste 120 de kilograme cântărea atunci când s-a făcut remarcat în lumea televiziunii. În urma unor probleme de sănătate, Cătălin Scărlătescu a decis că este momentul să slăbească și a urmat o dietă drastică, fapt care l-a ajutat să dea jos peste 50 de kilograme, potrivit Cancan.

Mesele copioase de la Chefi la cuțite l-au transformat pe Cătălin Scărlătescu! Cât de mult s-a îngrășat după ce slăbise 54 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit într-un interviu că dieta lui s-a bazat pe un conținut de fructe și legume. Totodată, i-a îndrumat pe cei care vor să scape de greutate, să urmeze o cură recomandată de un specialist.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

Juratul de la Antena 1 a explicat și cum prepara fructele și legumele. De altfel, a precizata că nu contează cantitatea lor.

„Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”, a mai mărturisit Scărlătescu.

Chef Scărlătescu, întâlnire cu Barbie. Bontea: Acum înțeleg de ce nu e însurat Cătălin | DCNews

Cătălin Scărlătescu: ”Eu am slăbit de două ori în viața mea”

Cătălin Scărlătesu a mai precizat că de două ori a reușit să slăbească, în viața sa. Prima oară nu a slăbit sănătos și a avut de suferit, iar a doua oară a urmat o dietă, pe care a îmbinat-o cu sportul.

„Eu am slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a mărturisit, la un moment dat, că pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la bunica sa. Faimosul bucătar își amintește cu drag preparatele făcute de aceasta.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu într-un alt interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: