Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată? Cum a fost surprins acesta

Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată? Cum a fost surprins acesta

GALERIE FOTO (2) Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată_

Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată? Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, dar în urmă cu câteva zile, chef-ul a anunțat că are o relație. Ulterior, acesta a fost surprins în timp ce plimba căruciorul unui copil. Oare ce vrea să însemne acest lucru?

Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată? Cum a fost surprins acesta

Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată? Cătălin Scărlătescu nu prea a avut noroc în dragoste, chiar dacă acesta a fost surprins de nenumărate ori în compania mai multor femei din showbiz-ul românesc. Ei bine, în urmă cu câteva zile, chef-ul de la Antena 1 a anunțat că are iubită, dar a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Cătălin Scărlătescu se pregătește să intre în rolul de tată?

Chiar în a doua zi a Noului An, Scărlătescu și-a surprins fanii. După ce a făcut câteva schimbări în viața sa, vedeta și-a lăsat urmăritorii să-l compătimească din punct de vedere sentimental. Dar, iată că soarele a răsărit și pe strada lui. Înainte de intrarea în anul nou, Scărlătescu a spus că nu este singur, deoarece are o relație frumoasă de dragoste, pe care își dorește să o țină secretă. ”Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație.”, a spus Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Aflat la o mică petrecere, Cătălin Scărlătescu a fost surprins, în timp ce plimba un cărucior de copil. Acest lucru i-a cam pus pe gânduri pe fanii săi. Oare chef-ul se pregătește să devină tată. Deocamdată, nu există un răspuns la această întrebare, dar cu siguranță 2021 va fi un an bun pentru vedetă.

Scarlatescu plimba caruciorul unui copil

Cum cucerește Cătălin Scărlătescu femeile?

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit într-un interviu despre modul cum cucerește femeile. După ce a slăbit peste 40 de kilograme, Scărlătescu se bucură de succesul pe care îl are la doamne și domnișoare. Conform acestuia, niciodată nu este timid în preajma femeilor, reușind să obțină tot ce vrea de la ele. Dar, chef-ul a recunoscut că tactica lui nu a avut întotdeauna succes. Ba chiar, a spus că a fost pălmuit. „Niciodată nu am fost timid. Eu când vreau ceva de la o femeie, prima şi prima dată, îi şoptesc la ureche ce vreau. Femeii trebuie să-i spui de la început ce o aşteaptă.Ba da, mi-am luat şi vreo două, trei palme. M-au mai şi înjurat, dar asta este”,a spus Cătălin Scărlătescu. Mai mult, vedeta a spus că secretul pentru a cuceri o femeie este sinceritatea. „Nu am fugit niciodată. Tot timpul există femei în jurul meu. Nu fug, dar nu stau prea mult. Intru, stau puţin şi ies. Nu vreau să deranjez. Ce să faci cu Scărlătescu? Dacă el miercuri trebuie să întindă corturile, joi, vineri, sâmbătă şi duminică are festival. Astăzi e la Constanţa, mâine e iar pe drum”, a mai spus chef-ul de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: