Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită. Juratul de la Chefi la cuțite a spus adevărul

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită. Juratul de la Chefi la cuțite a spus adevărul

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite este o fire extrem de discretă, iar când a venit vorba despre viața sentimentală, Cătălin Scărlătescu a știut să-și „ascundă” iubitele. Acum, vedeta de la Antena1 a vorbit pentru prima oară despre relația sa actuală.

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită. Juratul de la Chefi la cuțite a spus adevărul

Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită. Chef-ul de la Chefi la cuțite a reușit să „scape” de fiecare dată când a avut o relație. Cătălin Scărlătescu a fost întotdeauna discret când a venit vorba despre viața sa personală. În ultima vreme, fanii săi s-au întrebt cine este noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu. Potrivit Cancan.ro, vedeta a spus că are o nouă iubită și a explicat de ce preferă să nu se afișeze cu partenerele sale.‘Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!’, a spus Cătălin Scărlătescu.

Mai mult, Scărlătescu a declarat că nu este un bun exemplu în ceea ce privește relațiile. Acesta a spus că cea mai lungă relație a sa a fost de cinci ani. Acum, chef-ul de la Antena 1 pare că are intenții serioase cu noua sa parteneră. ‘De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu de foarte mult timp. La relații nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relație a vieții mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Si-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îți place fug. Eu sunt un veșnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată.’, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, despre relațiile sentimentale

Unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relațiile sale, dar și despre legătura pe care o are cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite. Cătălin a reușit să-și facă o carieră de succes, dar pe plan sentimental, chef-ul nu prea a avut noroc de-a lungul timpului. Acesta nu este căsătorit, dar se pare că în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de o femeie. În urmă cu ceva timp, chef-ul a vorbit despre relațiile sentimentale. „Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!. Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat”, a declarat Scărlătescu. Referitor la relația pe care o are cu iubita lui Smiley, Cătălin Scărlătescu a declarat că este una dintre cele mai prețioase cunoștințe pe care el o are și că sunt prieteni foarte buni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: