Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Scărlătescu n-are noroc în dragoste? Ce spune celebrul bucătar despre femeile din viața lui

Cătălin Scărlătescu n-are noroc în dragoste? Ce spune celebrul bucătar despre femeile din viața lui

Cătălin Scărlătescu a fost dus de urgență la spital

Cătălin Scărlătescu a mărturisit de curând, într-o manieră extrem de sinceră că nu are noroc în dragoste. Acesta a vorbit deschis despre relațiile de amor din trecut și despre episoadele nu tocmai plăcute din viața lui.

Cătălin Scărlătescu a declarat cu sinceritate că se îndrăgostește destul de repede, dar că îi și trece la fel de repede. Întrebat de Viva dacă are în prezent o iubită, protagonistul emisiunii „Chef la cuțite” de la Antena 1 a fost destul de reticent, însă, cu zâmbetul pe buze a evitat răspunsul la această întrebare.

Relația cu Gina Pistol, motiv de glume

Relația cu Gina Pistol a fost pusă pe seama glumelor din spatele ecranelor, însă, Cătălin Scărlătescu spune că frumoasa blondină este o persoană specială în viața ei. „Gina este una dintre cele mai prețioase domnișoare pe care le cunosc, e o persoană specială și o prietenă foarte dragă”, a mărturisit Chef Scărlătescu pentru revista Viva.

Scarlatescu stă prost cu dragostea

Deși se bazează pe diplomație și sinceritate, Cătălin Scărlătescu nu a fost ferit de dezamăgirile ce apar în mod firesc în viață. „Am avut o perioadă când aveam impresia că le știu pe toate, eram foarte orgolios și am avut de pierdut. Am citit zilele astea o treabă care mi-a plăcut: „Your ego is not your amigo!.  Am înțeles că, dacă nu te bazezi pe oamenii din jurul tău, dacă nu comunici cu ei, ești un suflet pierdut. În general, miros dezamăgirile de la distanță și încerc să fug de ele. Dacă nu-mi reușește, mă uit la partea plină a paharului și mă gândesc ce aș putea să învăț din ceea ce mi s-a întâmplat”, a mărturisit Cătălin Scarlatescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Însă, în ceea ce privește silueta, chef Scarlatescu a reușit să topească aproximativ 54 de kilograme, iar sfatul pe care îl dă celor care vor să își revină la formele inițiale este să aibă grijă de ceea ce mănâncă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: