Redactia.ro
Home » Monden » Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu! Bucătarul s-a lăsat pe mâna medicilor

Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu! Bucătarul s-a lăsat pe mâna medicilor

GALERIE FOTO (3) Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu!

Celebrul chef de la ”Chefi la Cuțite” a lăsat ustensilele de bucătărie și a trecut la bisturiu. Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu!

Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este pus pe schimbări majore. Celebrul bucătar s-a ocupat mai întâi de kilogramele în plus și a slăbit în 2017 aproape 50 de kiligrame, iar recent, acesta și-a făcut o operație estetică. Chef Cătălin Scărlătescu nu mai seamănă deloc cu bărbatul pe care îl știau toți, acesta și-a făcut îmbunătățiri considerabile.

Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu! La doar 48 de ani, Scărlătescu s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni și și-a făcut o blefaroplastie, care înseamnă îndepărtarea excesului de piele din jurul ochiului. Luna aceasta, Cătălin a vizitat clinica medicului Elena Martin, pentru o intervenție estetică la nivelul feței, mai precis, la ochi.

Pe celebrul bucătar îl deranja estetic foarte tare lascitatea pleoapei superioare, iar specialistul i-a recomandat, în urma controlului, o operație de blefaroplastie, ceea ce înseamnă îndepărtarea pielii în exces din zona ochiului, scrie click.ro.

Ce operație estetică și-a făcut Cătălin Scărlătescu! Toată procedura a durat o oră. I s-a facut anestezie locală, apoi i s-a îndepărtat cu ajutorul bisturiului pielea în exces. Vindecarea s-a realizat după o săptămână, iar rezultatele se pot vedea imediat, astfel că celebrul bucătar de la Antena 1 are acum un aspect vizibil întinerit și parcă și-a șters cel puțin 10 ani de pe chip. O astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu a slăbit spectaculos

În trecut, din cauza celor 130 de kilograme pe care le arăta cântarul, chef Cătălin Scărlătescu era cu un picior în groapă, după cum el însuși glumea, cu autoironie. Nu a vrut însă să recunoască dacă și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. „Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu. „Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit”, declara Scărlătescu la acea vreme.

Transformarea lui Cătălin Scărlătescu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar mulți s-au întrebat cum a slăbit bucătarul. Juratul de la ”Chefi la cuțite” a dezvăluit dieta care l-a ajutat să dea jos aproximativ de kilograme, iar acum are o greutate la care se simte foarte bine.

”Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool”, a declarat Chef Scărlătescu.

Juratul de la ‘Chefi la cuțite’ a dezvăluit că a renunțat la pâine și a început să consume doar crudități. Cătălin Scărlătescu susține că este o dietă destul de severă și recomandă să se consulte un medic înainte de a începe.

”Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru’. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: