Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o șatenă, la malul Mării Negre. Gesturi indiscrete în văzul tuturor FOTO

Cătălin Scărlătescu, surprins alături de o șatenă, la malul Mării Negre. Gesturi indiscrete în văzul tuturor FOTO

GALERIE FOTO (6) Cătălin Scărlătescu

Este deja cunoscut faptul că cheful Cătălin Scărlătescu este un burlac convins și nu lasă să îi scape nicio domnișoară pe care a pus ochii. El a spus întotdeauna că preferă să fie singur, chiar dacă colegii lui din platoul emisiunii „Chefi la cuțite” au încercat întotdeauna să îi găsească o soție. Aflat la malul mării, celebrul bucătar a făcut furori printre reprezentantele sexului frumos.

Chef Cătălin Scărlătescu, „la vânătoare” pe plajă

Cum este un bărbat singur, fără responsabilități și obligații, Cătălin Scărlătescu se poate distra din plin la malul mării. Faimosul bucătar a fost fotografiat în prezența unei domnișoare extrem de atrăgătoare, alături de care a petrecut mult timp pe plajă. Cei doi au fost surprinși în ipostaze trandre la malul mării, iar mai mult decât atât, cheful s-a simțit foarte legat de șatena cu care era, iar cum părea că se cunosc de-o viață, el chiar a ajutat-o să își caute lucrurile de care avea nevoie în propria poșetă.

Cătălin Scărlătescu și femeia misterioasă au fost văzuți la o terasă de la malul mării, în timp ce se bucurau de niște băuturi rece, pe vremea toridă de afară. Nu se știe încă cine este, mai exact, femeia care îl însoțea, dar un lucru este clar: cei doi sunt foarte apropiați.

Cătălin Scărlătescu, de nedespărțit de șatena focoasă

Cătălin Scărlătescu a fost văzut din nou în compania șatenei. Cei doi au fost văzuți împreună pe străzile stațiunii Mamaia Nord, în timp ce se îndreptau spre o locație necunoscută. Celebrul bucătar s-a ferit să facă gesturi tandre în public, dar e clar că domnișoara în cauză i-a acaparat atenția. La un moment dat, Cătălin Scărlătescu este văzut arătându-i ceva în telefon șatenei, pesemne deja își împărtășesc intimități.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a adaptat pe vremuri de pandemie

Chiar dacă este pandemie, iar toate restaurantele sunt închise potrivit legii, chef Cătălin Scărlătescu a găsit o modalitate pentru a produce bani chiar și acum. Astfel, el a dezvoltat o platformă prin care oamenii să primească mâncare direct la ei acasă, din bucătăria chefului.

„E un proiect la care mă gândesc de ceva vreme, dar întotdeauna eram prins cu altele. Perioada asta am folosit-o pentru a pune la punct casolet.ro, pentru că la fiecare sărbătoare oamenii mă întreabă de unde pot lua cozonac sau coaste sau drob. Am intrat în bucătărie acum câteva zile pentru că, din momentul în care am format echipa, am stat cu toții în izolare două săptămâni, să fim safe și să respectăm toate procedurile. Este un proiect care va continua și după Paște, funcționând ca un site de delivery, unde oamenii pot comanda de mâncare în fiecare zi”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: