Redactia.ro
Home » TV » Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească. Trauma trăită de acesta în bucătărie

Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească. Trauma trăită de acesta în bucătărie

Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți chefi din țara noastră. Preparatele sale atrag atenția de fiecare dată iar priceperea lui s-a văzut în cadrul show-ului „Chefi la cuțite”. Există, însă, un preparat pe care bucătarul urăște să îl facă.

Ce urăște Cătălin Scărlătescu să gătească

Cătălin Scărlătescu este foarte priceput în bucătărie și nu există un preparat pe care să nu reușește să îl facă. Totuși, există un fel de mâncare pe care îl detestă, iar acest lucru se întâmplă din cauza unei experiențe neplăcute din tinerețe.

Faimosul chef de la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 urăște să facă clătite. Mai mult decât atât, el spune că nu poate înțelege această rețetă și că există și o șansă de a te îneca cu acest aluat.

De ce urăște Cătălin Scărlătescu clătitele

„Cu clătita e o mică problemă! Clătita, pentru mine, este o cocă care nu este nici fiartă, nici coaptă, nici prăjită! În momentul în care o strângi aşa în mână, devine ca un săpun, poţi să te îneci cu ea! În rest, nu mi-e frică să gătesc absolut nimic, nu mi-e frică să gătesc din nicio poziţie, nu mi-e frică să gătesc pentru absolut nicio persoană: în momentul în care m-ai băgat în bucătărie, sunt exact ca peştele în apă”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a explicat de ce urăște atât de mult acest preparat dulce adorat de mulți români. El a trebuit să facă într-o zi 10.000 de clătite, drept pedeapsă pentru că a flirtat cu fiica chefului de a acel restaurant.

„Lucram undeva pe malul mării. M-am dat la fata bucătarului chef şi a trebuit să fac mii de clătite ca să nu ma dea afară! Am făcut 10.000 de clătite, mi-a luat o zi jumate. Am lucrat la 14 tigăi, m-am ars pe mâini”, a povestit Scărlătescu.

Loading...