Redactia.ro
Home » Știri » Reîncepe „Chefi la cuțite” cu o ediție specială. „Titani la cuțite” are doar două ediții la Antena 1. Ce rol are chef Sorin Bontea în emisiune?

Reîncepe „Chefi la cuțite” cu o ediție specială. „Titani la cuțite” are doar două ediții la Antena 1. Ce rol are chef Sorin Bontea în emisiune?

Titani la cuțite

Chefi la cuțite revine cu „Titani la cuțite”! Această ediție specială a emisiunii de la Antena 1 va avea doar 2 ediții. Concurenții sunt bucătari celebri!

Așadar, ce rol vor avea jurații noștri în cadrul noii ediții? Chef Sorin Bontea a filmat imediat după ce s-a întors de la Asia Express!

„Titani la cuțite”, o ediție specială a emisiunii „Chefi la cuțite”

Pe 29 și 30 aprilie, Antena 1 aduce în casele românilor un format inedit. Ediția specială a emisiunii „Chefi la cuțite” îi provoacă pe marii bucătari ai României. Astfel, în showul culinar vor fi înscriși nouă chefi celebri. Concurenții sunt: Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Prisecaru.

În prima fază, jurații obișnuiți, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, doar gustă farfuriile. Ei vor ghici cui aparție fiecare rețetă. Formatul este diferit, pentru că nu vor juriza, așa cum procedau cu bucătarii amatori.

În a doua etapă, jurații intră în bucătărie și vor găti cot la cot alături de ceilalți chefi!

„Nivelul competiţiei va fi unul foarte ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră“, anunță Florin Dumitrescu.

Chefii luptă pentru ceva foarte important! O statuie cu chipul câștigătorului va rămâne în platoul Chefi la Cuțite pe tot parcursul sezonului 8!

„A fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei trei Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei”, a mărturisit Gina Pistol, prezentatoarea show-ului, potrivit adevărul.ro.

Titani la cuțite debutează miercuri, 29 aprilie 2020, la Antena 1

„A fost o altfel de competiţie chiar şi pentru noi. Dar a ieşit foarte mişto. Suntem cu toţii din aceeaşi breaslă, ne ştim de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum şi, vă daţi seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieşit… ce trebuie“, a completat şi Cătălin Scărlătescu. „A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuţite. Eu am prins şi mai tare gustul competiţiei, mi-a fost dor de bucătărie şi… cine nu ar vrea să i se ridice statuie (râde)“, a mărturisit Sorin Bontea.

Ca de obicei, emisiunea este prezentată de Gina Pisto, prezentatoarea Chefi la Cuțite:

„Vă daţi seama cum este să stai printre farfuriile a nouă chefi?! Ce gusturi, ce mirosuri?! Au fost nişte zile de filmare foarte complicate (râde). Lăsând gluma la o parte, eu pot să vă spun că a fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei trei Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei“, a spus şi Gina Pistol.

Emisiunea a fost filmată imediat după revenirea lui Sorin Bontea de la emisiunea Asia Express, pe care a câștigat-o! Astfel, întâlnirea dintre chefi va fi chiar mai emoționantă și mai interesantă!

Din păcate, nu se știe când va fi lansat sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite cu bucătari amatori. Castingul începuse în ianuarie, însă filmările au fost întrerupte, când România a intrat în stare de urgență, din cauza pandemiei COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: