Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Cătălin Scărlătescu când era mic. Celebrul chef nu mai seamănă deloc cu imaginea din tinerețe

Cum arăta Cătălin Scărlătescu când era mic. Celebrul chef nu mai seamănă deloc cu imaginea din tinerețe

GALERIE FOTO (2) Cătălin Scărlătescu când era mic

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi. Cheful care jurizează la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 este pe placul fetelor și nu de puține ori mai multe concurente i-au făcut curte.

Cum arăta Cătălin Scărlătescu când era mic

Cheful a slăbit enorm în ultima vreme, așa că nu este de mirare că fanele sunt chiar și mai înnebunite după el. Totuși, nici până la această vârstă juratul nu a reușit să își găsească jumătatea.

Acum toată România îl cunoaște, dar aproape nimeni nu știe cum arăta cheful în tinerețe, pe vremea când avea doar câțiva ani!

Când era mic, Cătălin Scărlătescu arăta cu totul diferit față de acum. Singura care încă mai seamănă este privirea, în rest aproape nimic. Dar ceea ce este cel mai șocant este faptul că Scărlătescu avea…păr!

Cum arăta Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu mic

Suntem obișnuiți deja cu lookul juratului de la Antena 1, fără păr, cu adidași în culori stridente și cu haina de bucătar, dar atunci când era mic, Cătălin Scărlătescu avea o podoabă capilară de invidiat.

Cum s-a apucat cheful de bucătărie

Acum este deja arhicunoscut în domeniul culinar, dar începuturile sale în bucătărie au fost extrem de grele. El și-a dat seama că vrea să fie bucătar după ce a văzut un chef, atunci când era adolescent, cu familia lui și soția, care mâncau numai carne, în timp ce meniul lui Scărlătescu era compus din cartofi, pe vremea lui Ceaușescu.

Grele, foarte grele, pentru că a trebuit să mă tăi, să mă ard, să mă frig, a trebuit să muncesc mult. Prima mea întâlnire cu restaurantaul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo.

Cătălin Scărlătescu face parte din echipa de la „Chefi de la Cuțite”, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: