Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme

Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme

Vedeta de la televiziunea națională a uimit pe toată lumea cu silueta ei, după ce a dat jos mai bine de 15 kilograme în plus. Acum, vedeta arată senzațional și nu arată deloc cei 49 de ani pe care îi are.

Prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look, după ce a dat jos multe kilograme. Vedeta a renunțat la pâine și la dulciuri și a reușit să slăbească în total 15 kilograme. Totodată, ea a dezvăulit că un truc la care apelează mereu pentru a se menține în formă este să bea ceai verde dimineața, înainte de a mânca orice.

„Nu mănânc zahăr, îmi iau dulcele din fructe sau din ciocolată fără zahăr, care e pentru oamenii care suferă de diabet. Nu am diabet! Nu mănânc în exces. Nu mănânc seara. Fără pâine. La cartofi am o problemă… suferim. Orez din când în când. Ne trezim cu un ceai verde”, a explicat ea.

Cum a slăbit Corina Dănilă 15 kilograme

Corina Dănilă a fost motivată să înceapă o dietă strictă și să renunțe la anumite alimente pentru a avea silueta mult dorită, după ce a avut niște probleme de sănătate legate de greutatea la care ajunsese.

„Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării centrului de greutate. A fost în primul rând motivarea legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori. Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie… Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”, a declarat vedeta, potrivit Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini