Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Nicoleta Luciu 30 de kilograme în mai puțin de două luni. Alimentul pe care l-a mâncat zilnic

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 30 de kilograme în mai puțin de două luni. Alimentul pe care l-a mâncat zilnic

GALERIE FOTO (2)

Cum a reușit să slăbească Nicoleta Luciu 30 de kilograme în șase săptămâni. Fosta asistentă TV a vorbit despre dieta ei minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Ce aliment a consumat, în fiecare zi, pentru ca dieta ei să dea roade.

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 30 de kilograme

Nicoleta Luciu are 41 de ani și este fericita mămică a patru copii. Vedeta s-a confruntat cu o greutate nedorită, pentru că a acumulat mai multe kilograme în timpul ultimei sarcini, când a avut tripleți. Atunci a fost și momentul când a realizat că trebuie neapărat să scape de kilograme și să revină la silueta ei de invidiat. Recent, invitată la IUmor, Nicoleta Luciu a fost admirată pentru cât de frumoasă este și cât de bine arată. Astfel, a dezvăluit și secretul siluetei ei, care a fost apreciată de toată lumea. Fosta asistentă TV a mărturisit că mânca în fiecare și un preparat culinar, cu ajutorul căruia a reușit să revină la kilogramele ei de altădată.

Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a spus Nicoleta Luciu.

Cum își îngrijește Nicoleta Luciu tenul

Nicoleta Luciu a dezvăluit și cum are grijă de tenul ei. Are 41 de ani și arată senzațional. Fosta actriță are un truc special, care o ajută să aibă tenul neted și fără imperfecțiuni. Apelează la produse pe care toți le putem avea la noi în frigider. „Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră”, a mai spus vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: