Redactia.ro
Home » Monden » Cum a trecut Lia Bugnar peste despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul”. În ce relații au rămas cei doi

Cum a trecut Lia Bugnar peste despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul”. În ce relații au rămas cei doi

Lia Bugnar a spus lucrurilor pe nume, după despărțirea de Anghel Damian. Cât de ușor a trecut aceasta peste separarea de fostul ei partener de viață.

Cum a trecut Lia Bugnar peste despărțirea de Anghel Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de nouă ani. Cei doi au fost foarte discreți atunci când a venit vorba despre viața lor personală. Regizorul serialului ”Clanul” de la PRO TV și-a făcut o nouă relație cu Theo Rose, bineînțeles după separarea de care care i-a fost alături atâția ani. Pentru prima dată, Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian și a preferat să spună lucrurilor pe nume. Reacția ei a venit în urma zvonurilor lansate în mediul online și nu numai, după ce s-a aflat că scenaristul se iubește cu celebra cântăreață, Theo Rose.

„Nu vreau să vorbesc despre dramele mele amoroase, care nu sunt diferite de ale altora. Nu vreau să plictisim internetul. M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată.

De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă. Îndrăgosteala e plăcută omului și își arată valoarea după ce trece. Părerea mea e că totul trebuie trăit, riscat și vezi cum o scoți până la capăt”, a spus Lia Bugnar, în cadrul unei emisiuni TV.

În ce relații au rămas Lia Bugnar și Anghel Damian

Lia Bugnar a recunoscut că vorbește tot mai rar cu Anghel Damian. „E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte. A fost o situație stranie și nu știu cum să mă port în situațiile astea. Viața ne va despărți, cumva, habar nu am, nu știu cu m. Eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile. Artistic evoluează spectaculos. E un prieten pe care chiar ne putem baza”, a mai spus Lia Bugnar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro