Redactia.ro
Home » Monden » Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa. Cine a fost alături de ea

Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa. Cine a fost alături de ea

GALERIE FOTO (4) Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa

Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa. Vedeta a recunoscut că de-a lungul timpului a trecut prin momente cumplite, dar în tot acest timp l-a avut alături pe Bubble, cățelușul ei. Patrupedul a reușit să o ajute pe Oana să treacă cu bine și să meargă mai departe.

Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa. Cine a fost alături de ea

Cum a trecut Oana Roman peste momentele grele din viața sa. Fiica lui Petre Roman s-a confruntat de-a lungul anilor cu bullyng-ul, atât din partea apropiaților, cât și din partea internauților. Vedeta a recunoscut că a trecut prin momente dificile, având numeroase cumpene. Cu toate astea, iubita lui Marius Elisei nu a fost singură. Bubble, patrupedul vedetei a fost alături de ea în cele mai grele momente. Din fericire, acum Oana este plină de viață și se bucură de momentele petrecute alături de fiica și iubitul ei. „Bubble e parte din viața mea de 10 ani, E cel mai iubitor și dulce cățel. Mi-a alinat anii de singurătate și se bucură de familia pe care o am acum”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Invitată în emisiunea lui Mihai Morar, Oana Roman a vorbit despre perioada în care era jignită de colegi. Deși a devenit o persoană cunoscută fără voia ei, Oana a fost nevoită să suporte zeci de atacuri la propria imagine. Cu toate astea, vedeta a declarat că nu urăște pe nimeni.

Având o mamă profesoară de arabă, un tată prim-ministru, un bunic matern ambasador și o bunică paternă din nordul Spaniei, Oanei i-a fost greu să se adapteze stilulului său de viață. Vedeta a fost mereu un copil diferit, mergând la o școală privată, fiind lipsită de prezența părinților care erau prea ocupați. Astfel, a ajuns să intre într-o depresie care avea să o afecteze pe viitor. Ulterior, după ce tatăl său nu a mai ocupat o funcție înaltă, că așa zișii prieteni au început să dispară din viața sa. „Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dare ram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei

Din fericire, Oana a reușit să răzbească în această lume plină de prejudecăți, formându-și o familie alături de Marius Elisei. La începutul acestui an a anunțat că divorțează de tatăl fiicei sale, iar în urmă cu câteva luni a recunoscut că s-au împăcat.

În prezent, cei doi trăiesc o poveste de dragoste, preferând să aibă o relație discretă, departe de ochii presei. „Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana si Marius s-au impacat
Oana si Marius
Oana impreuna cu fiica si sotul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: