Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Academia lui Cătălin Moroșanu. Cât costă să mergi la sala sportivului FOTO

Cum arată Academia lui Cătălin Moroșanu. Cât costă să mergi la sala sportivului FOTO

GALERIE FOTO (4) Cum arată Academia lui Cătălin Moroșanu. Cât costă să mergi la sala sportivului FOTO

Cătălin Moroșanu a devenit cunoscut de toată România, mai ales după ce a început să apară în diverse emisiuni TV. El reprezintă una dintre cele mai de succes povești din kickboxingul mondial, dovada vie că prin muncă îți poți atinge orice vis.  Sportivul a început să practice acest sport la 21 de ani, după ce în trecut jucase rugby la Politehnica Iași și cochetase cu loturile naționale de juniori ale României. Acum și-a deschis Academia Cătălin Moroșanu. Cum arată și ce prețuri cere sportivul?

Cătălin Moroșanu, primul român care a luptat într-un Grand Prix K-1

La numai câteva luni după primele antrenamente, Cătălin Moroșanu a participat la o selecție Local Kombat, la care era prezent și Mike Tyson, și a reușit să își învingă toți adversarii prin KO. La primul său meci profesionist l-a învins pe Mihăiță Golescu, în 2006, iar la numai 7 luni distanță a acceptat să îl înfrunte pe Stefan Leko, pe atunci unul dintre cei mai în vogă luptători din lume. A pierdut la decizie, însă a câștigat respectul tuturor.

Mai mult, după victorii spectaculoare, Cătălin Moroșanu a devenit primul român care a luptat într-un Grand Prix K-1, la Budapesta, în 2008, iar mai apoi, în același an, primul român care a luptat în K-1 Asia. Atunci a reușit o victorie imensă, câștigând, la Taipei, prin KO, în fața lui Junichi Sawaiashiki, cel care câștigase cu numai câteva luni în urmă contra lui Jerome Le Banner.

Cum arată Academia lui Cătălin Moroșanu

Academia lui Cătălin Moroșanu este una dintre cele mai complete săli de arte marțiale din România. Aici puteți experimenta diverse discipline sub îndrumarea profesioniștilor. Vă puteți antrena și practica arte martiale. Academia oferă antrenamente, atât pentru avansati, cât și pentru începători, copii și adulti. Academia este situată într-un pavilion de la Romexpo.

Cât costă un abonament la Academia lui Cătălin Moroșanu

La sala lui Cătălin, există mai multe tipuri de abonamente. Iată cât ar trebui să plătești în funcție de ce servicii îți dorești.

ABONAMENT
1 LUNA
300 lei-Orice disciplina/12 sedinte

ABONAMENT
3 LUNI
800 lei-Orice disciplina/36 sedinte

ABONAMENT
6 LUNI
1500 lei-Orice disciplina/72 sedinte

ABONAMENT
FULL
500 lei-Kickboxing, MMA, BJJ/ședinte nelimitate

PRIVATE
TRAINING
200 lei-Kickboxing/Pret per sedinta

Ce spune Cătălin Moroșanu despre visul său acum împlinit – de a-și deschide o academie

Înainte să-și deschidă Academia, Cătălin Moroșanu spune că acesta este unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

„Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac antrenor, mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting și pe partea de arte marțiale”, a spus acesta în direct la emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: