Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată actrița din „Beverly Hills, 90210”, diagnosticată cu cancer în fază terminală

Cum arată actrița din „Beverly Hills, 90210”, diagnosticată cu cancer în fază terminală

GALERIE FOTO (2)

Shannen Doherty este o actriță celebră cunoscută pentru rolurile din „Beverly Hills 90210 şi „Farmece/Charmed. Frumoasa actriță a dezvăluit acum un an motivul pectru care trăiește clipe tragice. Shannen Doherty a făcut public faptul că suferă de cancer la sân în fază terminală. Actrița se luptă cu această boală necruțătoare din anul 2015, dar niciodată nu s-a dat bătută.

Cum arată actrița din „Beverly Hills, 90210”

Shannen Doherty are 50 de ani și a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân în anul 2015. A fost o perioadă în care a intrat in remisie, dar din nefericire boala a revenit o agresivitate ridicată la scurt timp.

Recent, Shannen Doherty a purtat un dialog virtual cu fanii săi și a postat pe pagina sa de instagram mesaje prin care ia atitudine față de obsesia tinerelor de la Hollywood și nu numai pentru operațiile estetice.

Uitându-mă la filme în seara asta, am observat că există puține personaje feminine cu care aș putea rezona. Știți, femei fără filtre, fără botox, fără un lifting facial. Femei care și-au acceptat fața și toată experiența pe care au arătat-o. Am trăit. Îmi place că am trăit și că fața mea reflectă viața mea. Am supraviețuit mult timp cancerului, dar mai mult decât atât. Mă accept acum așa cum sunt. Vreau să văd femei ca mine. Femei ca noi.„, a fost mesajul transmis de Shannen Doherty.

sursa foto : instagram

Ce povestea Shannen Doherty când a început tratamentul

Shannen Doherty a trecut prin faze de tratament puternice în care a fost supusă mai multor radiații pentru a elimina celulele canceroase din corpul ei.

Radiaţiile sunt istovitoare. Intră în tine şi uneori abia mai poţi să ţii ochii deschişi. Puteţi vedea cât de obosită sunt, dar încă mă mişc! Orice mişcare este bună în timpul tratamentului, nu doar pentru corp, ci şi pentru minte.(…)Nu renunț. Mă simt ca un om foarte sănătos„, a mărturisit Shannen Doherty la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini