Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal! A fost la cumpărături cu mama ei

Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal! A fost la cumpărături cu mama ei

GALERIE FOTO (4) Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal! A fost la cumpărături cu mama ei

Au apărut primele imagini cu actrița Shannen Doherty, care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills 90210, după ce a fost depistată cu cancer mamar pentru prima dată în anul 2015.

Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal în anul 2015, iar după o luptă extrem de grea, a reuşit să o câştige în 2017, iar boala a intrat in remisie. Deşi a reuşit să câştige lupta, trei ani mai târziu, boala a revenit mult mai agresiv.

”Nu vreau ca lumea când aude de cancer în stadiul IV să se gândească că persoana respectivă se prăbușește, că nu se mai poate mișca, că nu va mai ieși din spital, că nu mai poate lucra. Ești anulat atât de repede, chiar dacă tu te simți energic, bine și vrei să mergi să lucrezi, așa că fac aceste mărturisiri în speranța de a arăta o față diferită a acestei situații”, a spus Shannen Doherty, în interviul pentru Entertainment Tonight.

Actrița care a interpretat-o pe Brenda din serialul Beverly Hills 90210 a fost suprinsă zilele trecute în Malibu, alături de mama ei, la cumpărături. Shannen Doherty, în vârstă de 49 de ani a fost îmbrăcată într-un pulover simplu de culoarea bej, pantaloni negri și o mască de protecție albastră care i-a acoperit jumătate de față. Accesorizată cu o geantă portocalie de cumpărături și niște converși albi în picioare, actrița se plimba cu mama ei, Rosa Elizabeth Doherty, cu care are o relație foarte strânsă. Rosa a fost îmbrăcată într-o ținută confortbilă pentru cumpărături, purtând un cardigan alb oversize, asortat cu o pereche de pantaloni negri largi și adidasi albi în picioare.

Cele două au o relație foarte bună, actrița onorându-și mama de ziua ei de naștere într-o postare pe contul de Instagram. Aceasta i-a mulțumit pentru ”fântâna nesfârșită de sprijin” și pentru faptul că a fost lângă ea în toată această luptă pentru sănătate, scrie Daily Mail.

Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal! A fost la cumpărături cu mama ei

Cancerul i-a revenit în 2019

La începutul lunii februarie a anului trecut, actrița a fost invitată la emisiunea ”Good Morning America“, unde a recunoscut că i-a revenit cancerul, însă de data aceasta este mult mai agresiv. Deși a încercat să țină această informație pentru ea, Shannen Doherty a declarat că oricum se va afla din cauza unui proces care se afla în curs, astfel că a vrut ca fanii ei să știe direct de la ea.

”Va ieși la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată. Simt că sunt o ființă umană foarte, foarte sănătoasă, dar este greu să-ți închei treburile atunci când simți că vei trăi încă 10 sau 15 ani.”, mărturisea atunci actriţa.

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswarienko, pe care l-a cunoscut la o petrecere, în 2008, pe vremea când acesta era însurat cu Taryn band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.