Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte acum Shannen Doherty, starul din „Beverly Hills 90210? Actrița are cancer în stadiu terminal

Cum se simte acum Shannen Doherty, starul din „Beverly Hills 90210? Actrița are cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty, una dintre cele mai iubite personaje din filmul anilor ’90 “Beverly Hills, 90210” se lupta cu cancerul de ani buni, iar starea de sănătate pare să se înrăutățească. Dacă până de curând artista declarase că a învins cancerul de sân, se pare că bucuria nu a durat foarte mult timp. Din păcate, Shannen o ia de la capăt cu lupta împotriva acestei boli necruțătoare, pe care a descoperit-o din nou la începutul acestui an.

Printre prietenii care stau alături de ea și oferă informații în timp real este Jason Priestley, fostul partener de film al lui Shannen. „Este o fată puternică, este o adevărată luptătoare. Mereu a fost o luptătoare. Și va continuă să lupte cât poate de mult”, a declarat Priestly într-un interviu recent pentru o televiziune din Australia.

Jason Priestley, co-starul din Beverly Hills 90210 este alături de Shannen

Tot Jason Priestley este cel care a declarat că, ultima dată când a stat de vorba cu Shannen Doherty a observat că aceasta are o stare destul de bună. Odată cu aflarea veștii cum că boală a revenit, actrița a fost surprinsă și de faptul că aceasta se află în stadiu terminal. Mai mult decât atât, Shannen a mărturisit fanilor că trăiește vremuri ciudate și că nu este în totalitate pe picioarele ei. Cu toate acestea, fosta vedetă Beverly Hills 90210 a ținut sa mulțumească celor care se gândesc la ea și care se roagă pentru sănătatea ei.

View this post on Instagram

And just like that, the twins are back.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Shannen Doherty și-ar fi luat deja adio de la familie și prieteni

Conform celor apropiați, actrița ar fi început să înregistreze mesaje video, cu ajutorul cărora își ia adio de la familie și prieteni. Din păcate, medicii nu sunt optimiști în ceea ce privește dezvoltarea bolii, aceștia spunând că este posibil să se extindă către creier, ficat, plămâni și alte organe vitale. Însă, chiar daca este vorba de cancer metastazic, sunt și vesti bune. Datorită avansării tehnologiei în medicină, pacienților li s-a mărit speranța de viață.

Beverly Hills, filmul adolescenților din anii ‘90

Pentru cei care nu își aduc aminte, Shannen Doherty (Brenda Walsh) a făcut parte din distribuția serialului de succes, “Beverly Hills 90120”, jucând alături de Jason Priestley (Brandon Walsh), fratele geamăn din film. Serialul prezenta viața palpitantă a unor tineri din Beverly Hills, Los Angeles, de la liceu și până la facultate. Cu 10 serii încheiate, pelicula care a fost filmată din 1990 până în 2000, s-a bucurat de un succes fulminant, producătorii câștigând numeroase premii.