Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum Alin Oprea, ex-Talisman. Artistul este de nerecunoscut

Cum arată acum Alin Oprea, ex-Talisman. Artistul este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4)

Cum arată acum Alin Oprea, ex-Talisman. Artistul este de nerecunoscut, la 23 de ani de la debut, el a decis să renunțe la look-ul care l-a consacrat. Astfel, artistul a renunțat la pletele blonde pe care le avea când cânta împreună cu Tavi Colen.

 

Treptat, cântărețul a renunțat la blondul platinat afișat la debutul în muzică, dar în același timp a spus adio și buclelor și lungimii părului.

 

Rockerul rebel de acum 23 de ani nu mai are nicio legătură cu artistul din prezent, cel puțin în ceea ce privește înfățișarea.

Schimbarea sa de look, deși a fost una treptată, nu a încetat să îi surprindă pe fanii artistului, când acesta a apărut pe sticlă după multă vreme. Artistul a fost invitat la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, unde și-a afișat schimbarea de look. Vocea i-a rămas la fel, dar înfățișarea ba!

Cum arată acum Alin Oprea, ex-Talisman. Artistul este de nerecunoscut

Solistul în vârstă de 47 de ani a debutat în lumea muzicală în 1996, alături de Tavi Colen (49 de ani). Mai precis, cei doi au particioat împreună la Festivalul „Om bun”. Debutul le-a adus și primul premiu muzical din cariera lor: au primit trofeul acestui festival.

Succesul nu a întârziat să apară pentru cei doi, piesa lor de rezistență, intitulată „Atât de singur” s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare.

Trupa s-a destrămat după mulți ani de colaborare, iar motivul ar fi fost problemele cu băutura ale lui Alin Oprea. De altfel, Tavi Colen a declarat la momentul respectiv că Alin Oprea obișnuia să bea înainte de concerte.

„Alcoolul face parte din viața noastră, eu am vazut artiste femei care înainte să cânte pe scena iau o gură de ceva ca sa li se încalzeasă vocea, sa le vină un pic de chef, care e problema?” declara, la un moment dat, Alin Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini