Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum fiul adoptiv al Luminiței Anghel? Și-a dat demisia de la salon și a ajuns să facă asta

Cum arată acum fiul adoptiv al Luminiței Anghel? Și-a dat demisia de la salon și a ajuns să facă asta

GALERIE FOTO (5)

A fost multă vreme un personaj controversat în showbizul românesc, din cauza faptelor  sale scandaloase, dar și a disputei cu mama sa adoptivă. Din fericire, în prezent, lucrurile par să se fi calmat între David Pușcaș și Luminița Anghel.

Așa arată în prezent fiul adoptiv al Luminiței Anghel

Mai mult de atât, tânărul pare să-și fi schimbat complet cursul vieții. Acesta a renunțat la postul de hairstylist și s-a îndreptat spre o carieră mult mai promițătoare. Aparent, el vrea să-i calce pe urme mamei sale și să aibă o carieră în lumina reflectoarelor.

Fiul-problemă al Luminiței Anghel vrea o carieră muzicală

A apărut în două videoclipuri muzicale

Dorind să-și vadă visul cu ochii, David a acceptat să apară în două videoclipuri muzicale, în calitate de actor. Însă, David are planuri mai mari de atât. Tânărul a anunțat că lucrează la un proiect muzical și că vrea s-o facă mândră pe mama lui vitregă, Luminița Anghel.

David are o nouă iubită

Lucrurile s-au așezat și pe plan personal pentru fiul adoptiv al Luminiței Anghel. El s-a cuplat cu Ada, o bună prietenă a Biancăi Maharu, fiica celebrului Nicu Maharu. Potrivit presei autohtone, cei doi tineri s-au mutat deja împreună, semn că relația lor e cât se poate de serioasă.

Locuia în condiții mizere

Acum un an, presa autohtonă titra că fiul Luminiței a ajuns să trăiască în condiții mizere. După o ceartă cu mama sa, David se mutase într-un bloc modest, cu patru etaje, din zona Cet Sud. Acolo, el nu reușea să facă față atribuțiilor gospodărești, motiv pentru care trăia într-o dezordine totală.


Într-un decor aproape dezolant, cu o situație financiară precară, David își dorea să se poată întreține singur. ”Îmi doresc o cariera în televiziune, vreau să fiu pe picioarele mele, să devin cunoscut. Mama are familia ei, dar mă mai ajută și pe mine. Îmi plătesc cum pot 800 de lei chiria”, spunea el pe atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: