Redactia.ro

Cum arată acum fiul lui Victor Pițurcă? Edan este copia fidelă a celebrului lui tată

Mulți s-au întrebat cum mai arată fiul lui Victor Pițurcă, provenit din amantlâcul cu fosta balerină, mai ales că acesta e ținut departe de ochii curioși ai lumii. Ei bine, Edan, la cei 11 ani, e copia fidelă a tatălui lui, aviz răutăcioșilor care încă au dubii în privința paternității.

După ani în care s-au războit în tribunale, Vica Blochina și Victori Pițurcă au reușit să îngroape securea războiului. Fostul selecționar și-a recunoscut paternitatea și reușește, în prezent, să aibă o relație minunată cu fiul lui, Edan. Vica a mărturisit că fiul ei stă destul de mult în grija tatălui lui și că acesta se ocupă exemplar de fiul de 11 ani.

fiul lui victor piturcă
Fiul lui Victor Pițurcă are deja 11 ani

 

”Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, mărturisea Vica, în urmă cu câteva luni.

Fiul lui Victor Pițurcă: paternitate cu scandal

Lucrurile n-au stat așa de la început. Fiul lui Victor Pițurcă a fost un subiect de scandal în presa românească în urmă cu câțiva ani. Pe atunci, antrenorul nu-și asuma copilul, ceea ce a făcut-o pe Vica să-l acționeze în istanță. Timpul le-a așezat, însă, pe toate. În cele din urmă, cei doi s-au înțeles în privința pensiei alimentare și a vizitelor. Acum, Edan e un copil răsfățat și iubit, avându-i pe ambii părinți alături.

Citește și: Vă amintiți de transsexualul Naomi? Ce se mai întâmplă acum cu el?